Galaxy A20e a început să primească Android 10 și One UI 2.0 în România

1482
Sursa Foto: Samsung

Samsung Galaxy A20e a fost lansat în aprilie 2019 cu sistemul de operare Android 9 Pie. Samsung a lansat deja actualizarea acestuia la Android 10 și One UI 2.0 la începutul lunii aprilie pe unele piețe. Acum actualizarea la Android 10 este deja lansată pe smartphone-ul Galaxy A20e pentru utilizatorii din România. Este vorba de cei cu telefoanele neblocate în rețea.

Actualizarea are versiunea A202FXXU3BTC7 și ocupă un spațiu de memorie de 1.396,17MB. Odată cu actualizarea de sistem smartphone-ul a primit și actualizarea de securitate din 1 aprilie 2020. Pentru cei ce vor descărca noul software le recomandăm să aibă telefonul încărcat peste 50% din baterie.

Multe noutăți și caracteristici pe Samsung Galaxy A20e

Android 10 și One UI 2.0 aduce caracteristici noi și captivante de la Samsung și Google bazate pe feedback-ul utilizatorilor. Unele aplicații, inclusiv Calculator, Samsung Internet, Samsung Health și Samsung Notes, trebuie actualizate individual după instalarea sistemului de operare. Iată ce aduce Android 10 și One UI 2.0:

Utilizatorii primesc printre altele, modul întunecat, pictograme și culori mai clare, animații mai cursive sau gesturi pe ecran complet. De asemenea au parte de interacțiuni mai rafinate (navigați mai confortabil pe ecranul de 5,8 inch). Modul de utilizare cu o singură mână a primit noi modalități de utilizare cu Android 10 și One UI 2.0.

Accesibilitatea a fost mult îmbunătățită, tastaturile și aspectele au un contrast mai bun. Au fost aduse îmbunătățiri și în departamentul foto. La Contacte s-a adăugat caracteristica Coș de Gunoi, contactele șterse vor rămâne în coș 15 zile. De asemenea Android Auto este acum preinstalat.

Firmware este un program special, de mici dimensiuni, pentru comanda și controlul unor aparate inteligente. Are o memorie mică și este specializat exclusiv pentru aparatul în care este înglobat. Poate fi pentru camere foto digitale, CD-playere, telefoane mobile, etc.

Patch-ul de securitate din 1 aprilie vine și el cu Android 10, are versiunea de firmware A202FXXU3BTD1 și dimensiunea de 85,79MB. Include stabilitatea aplicațiilor și o recunoașterea îmbunătățită pentru cartela SIM. Patch-ul mai poate include, dar nu este limitat la îmbunătățirea stabilității dispozitivului și remedierea unor erori, reglări de funcționalități și îmbunătățirea performanței.

Galaxy A20e este unul dintre cele mai apreciate smartphone-uri Samsung. Anul trecut Galaxy A20e s-a clasat pe locul patru în preferințele cumpărătorilor din Germania. Galaxy A40 a fost pe primul loc urmat de Galaxy A50 și Galaxy S10. Vedeți o comparație pe iLoveSmasung între locul unu și locul patru din Germania. Este foarte apreciat și în România prin prisma raportului caracteristici/preț.