Galaxy A20s este în lucru, a fost certificat de Bluetooth SIG

894
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung, am scris de mai multe ori, a lansat anul acesta o serie Galaxy A excelentă, cu multe și variate telefoane, de la specificații la preț. Dar se pare că lansarea de telefoane din seria Galaxy A 2019 este departe de a se termina. Samsung lucrează la mai multe telefoane din seria Galaxy A pentru 2020, dar lansările sale din 2019 se pare că vor continua. Acum este pregătit să apară și Samsung Galaxy A20s.

O recentă certificare Bluetooth a scos la iveală o altă variantă a unuia dintre smartphone-urile Galaxy A 2019, aproape de lansare. De această dată, este vorba despre un Samsung Galaxy A20s, fratele originalului Galaxy A20. Noul smartphone poartă numărul de model SM-A207F și, nu este niciun dubiu despre ce este vorba.

Nu știm momentan ce caracteristici va avea Samsung Galaxy A20s

Nu se știe ce upgrade va oferi Galaxy A20s față de Galaxy A20, conform colegilor noștri de la site-ul olandez SamMobile. Ne putem aștepta ca dual-camera foto din spate să se transforme în triple-camera. Speculăm puțin și credem că va fi aceeași configurare foto ce este pe Samsung Galaxy A30s.

La urma urmei, Galaxy A30s a obținut configurarea camerelor posterioare a lui Galaxy A50, dacă mergem pe același raționament. Nu ar fi deloc greu de presupus că Samsung va face ceva similar și pentru Galaxy A20s. Camera frontală de 8MP găsită pe Galaxy A20 ar putea obține și ea un upgrade. Este posibil ca Samsung Galaxy A20s să vină cu mai mult spațiu de stocare și memorie RAM. Samsung Galaxy A20 a primit doar o singură configurație de memorie, 3 GB de RAM + 32 GB de stocare.

Wi-Fi Alliance are sediul în Austin, Texas, US. Produsele certificate Wi-Fi trebuie să demonstreze că pot funcționa bine în rețele cu alte produse certificate Wi-Fi, rulând aplicații comune, în situații similare cu cele întâlnite în utilizarea de zi cu zi.

Sigur este faptul că Samsung Galaxy A20 a fost lansat cu sistemul de operare Android 9 Pie și are o baterie de 4.000 mAh. Posibil ca Samsung Galaxy A20s să continue cu acestea. Dar, în acest moment orice altceva despre Galaxy A20s este un mister total. Mai multe informații ar trebui să apară online curând.

Având în vedere certificarea Bluetooth, nu ar trebui să treacă mult timp până când Galaxy A20s va fi reperat și pe Wi-Fi Alliance sau chiar pe site-ul de referință Geekbench. Cel puțin de pe site-ul Wi-Fi Alliance putem afla mai multe detalii despre viitorul receptor Samsung.