Samsung Galaxy A50s și Galaxy A30s au fost lansate oficial

930
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a lansat noile smartphone-uri Galaxy A50s și Galaxy A30s. Realizate pentru cei care doresc să capteze și să împărtășească instantaneu experiențele lor, Galaxy A50s și Galaxy A30s oferă performanțele de care ai nevoie pentru era Live. Cu o cameră versatilă, un display Infinity fără margini și o durată de viață îndelungată a bateriei, aceste noi smartphone-uri includ funcții actualizate care contează cel mai mult pentru utilizatori.

Smartphone-urile sunt o parte vitală a vieții oamenilor. Acestea îi conectează, permițându-le să-și împărtășească experiențele și să ia contact cu lumea”. A declarat YeonJeong Kim, vicepreședinte și șef Innovative Product Planning Group la Samsung Electronics, conform News Samsung. „Pe măsură ce smartphone-urile continuă să evolueze, ne străduim să le inovăm constant. Vrem să oferim oamenilor cea mai bună experiență mobilă posibilă. Noile Galaxy A50s și Galaxy A30s vin cu performanțe și caracteristici de nivel următor, esențiale în viața de zi cu zi„.

Samsung Galaxy A50s și Galaxy A30s, ambele cu baterii de 4.000 mAh

Noile Samsung Galaxy A50s și Galaxy A30s prezintă design-uri uimitoare, inclusiv un model geometric unic și efect holografic futurist pe spate. Smartphone-urile sunt disponibile în patru culori noi, Prism Crush Black, Prism Crush White, Prism Crush Green și Prism Crush Violet. Samsung Galaxy A50s și Galaxy A30s au un aspect modern și elegant și sunt atrăgătoare din toate punctele de vedere.

Ambele telefoane sunt dotate cu o baterie de 4.000 mAh de lungă durată, cu capacitate de încărcare rapidă. Cu un joc Booster bazat pe AI, Galaxy A50s și Galaxy A30s oferă cele mai bune experiențe de joc fără să fiți preocupați de energie. Ambele telefoane din seria Galaxy A 2019 sunt destul de asemănătoare cu originalele Galaxy A50 și Galaxy A30.

Samsung Galaxy A50s cu o cameră foto de 48 MP

Puteți înregistra fiecare moment în cele mai mici detalii. Indiferent dacă înregistrați un videoclip al unui concert live sau faceți un selfie, folosind noua și mai puternică cameră principală de 48 MP pe Galaxy A50s. Camera Ultra-Wide, cu un unghi de vizualizare de 123°, unghi identic cu ochiul uman, vă permite să surprindeți lumea așa cu o vedeți și puteți face fotografii de peisaje și panorame mai largi cu ușurință. Cu funcția Super Steady, puteți filma videoclipuri chiar și în momentele cu acțiuni rapide.

Indiferent dacă vizionați videoclipuri, navigați pe rețelele de socializare sau jucați diferite jocuri – totul arată mai bine când este vizualizat pe ecranul lui Samsung Galaxy A50s, un FHD+ Super AMOLED. Dispunând de un ecran Infinity-U, ecranul uimitor Samsung are raportul ideal pentru o experiență de vizionare mai imersivă.

Samsung Galaxy A30s, camera principală de 25 MP

Smartphone-ul Samsung este dotat cu triple-camera la spate. O cameră principală îmbunătățită de 25 MP, o cameră Ultra-Wide de 8 MP și o nouă cameră de adâncime de 5 MP. Cu Live Focus pe camera de adâncime de 5 MP, puteți aplica acum efecte de bokeh de calitate profesională și puteți crea portrete mai dinamice rapid și fără efort pe Galaxy A30s. În acest fel puteți să surprindeți starea de spirit a momentului pe care îl trăiți. Instrumentele inteligente ale camerelor, inclusiv detectorul inteligent de defecte – Intelligent Flaw Detector și optimizatorul de scene – Scene Optimizer prezente și pe Samsung Galaxy A50s, fac ca imaginea perfectă de pe Galaxy A30s să fie simplă și convenabilă.

Galaxy A30s are acum un scanner de amprente pe ecran pentru un mod mai ușor și mai intuitiv de a păstra conținutul utilizatorilor în siguranță, fără a compromite designul.

Cu Samsung Galaxy A50s și Galaxy A30s, veți fi conectat perfect la ecosistemul Galaxy. Veți putea să vă bucurați de o gamă completă de servicii, inclusiv Samsung Health, Samsung Pay, Samsung Knox și multe altele. Momentan prețul și data lansării pe piață nu fost dezvăluite.

Specificații Samsung Galaxy A50s și Samsung Galaxy A30s
  Samsung Galaxy A50s Samsung Galaxy A30s
Afișaj 6,4 inch, Super AMOLED Infinity-U FHD+ (1080 × 2340) 6,4 inch, Super AMOLED Infinity-V HD+ (720 × 1560)
Camere foto Spate: 48 MP + 5 MP + 8 MP (Ultra Wide)
Față: 32 MP
Spate: 25 MP + 5 MP + 8 MP (Ultra Wide)
Față: 16 MP
Procesor Exynos 9610 Exynos 7904
Memorie 4 GB / 6 GB RAM │ 64 GB / 128 GB stocare 3 GB / 4 GB RAM │ 32 GB / 64 GB / 128 GB stocare
Baterie 4.000 mAh │15W Încărcare rapidă 4.000 mAh │15W Încărcare rapidă
Dimensiuni și greutate 158,5 x 74,5 x 7,7 mm │ 169 g 158,5 x 74,7 x 7,8 mm │ 166 g
Culori Prism Crush Black, Prism Crush White, Prism Crush Green și Prism Crush Violet Prism Crush Black, Prism Crush White, Prism Crush Green și Prism Crush Violet
Alte caracteristici Amprentă digitală pe ecran, USB tip C, Bixby Amprentă digitală pe ecran, USB tip C