Samsung Galaxy A20s, imagini și specificații dezvăluite de TENAA

793
Sursa Foto: TENAA via 91Mobiles.com

Designul lui Samsung Galaxy A20s și unele dintre specificațiile cheie au fost dezvăluite datorită listării pe site-ul de certificare chinez TENAA. Specificațiile cheie ale Samsung Galaxy A20s includ un display de 6,49 inch, o baterie de 4.000 mAh și suport dual-SIM. Imaginile de la TENAA arată că receptorul, cu numărul de model SM-A2070, va avea o configurație triple-camera la spate și un afișaj Infinity-V.

Certificarea TENAA apare la scurt timp după ce Samsung Galaxy A20s a primit avizul Wi-Fi Alliance și Bluetooth SIG. Dimensiunile receptorului vor fi 163,31 x 77,52 x 7,99 mm. Alte detalii menționate în listă includ sistemul de operare Android și conectivitate 4G.

Samsung Galaxy A20s cu triple-camera poziționate vertical

În ceea ce privește designul, putem vedea că Samsung Galaxy A20s are trei camere la spate aliniate vertical, cu blițul LED plasat sub ele. Smartphone-ul are și un senzor de amprentă pe spate, împreună cu sigla Samsung. În față, receptorul pare să aibă un design destul de similar cu cel aflat pe Samsung Galaxy A20. Modulul camerelor din spate iese puțin peste nivelul carcasei, iar butoanele Volum și Power sunt pe marginea stângă și, respectiv, pe dreapta.

Conform informațiilor Samsung Galaxy A20s va avea procesorul Samsung Exynos 7884 Octa-core. 4 GB de memorie RAM și 64 GB stocare vor fi pe smartphone-ul A20s, stocarea poate fi extinsă până la 512 GB cu un card microSD. Galaxy A20s va fi alimentat de o baterie de 4.000 mAh, care este de aceeași capacitate cu acumulatorul aflat pe Galaxy A20.

Senzorul de proximitate este capabil să detecteze prezența obiectelor din apropiere. Senzorul funcționează prin emiterea unui fascicul de lumină infraroșie invizibilă pentru oameni. Acesta este reflectat de un obiect din apropiere și preluat de detectorul IR (infrared detector).

Galaxy A20s cu mufă audio de 3,5 mm

Săptămâna trecută, smartphone-ul a fost certificat de Wi-Fi, care a arătat că va veni atât în ​​opțiuni single-SIM și dual-SIM. Galaxy A20s va avea sistemul de operare Android 9 Pie și suport Wi-Fi de o singură bandă de 2,4 GHz. Listarea Bluetooth SIG a arătat că va avea suport Bluetooth 4.2, senzor de lumină, senzor de proximitate și accelerometru. Puteți vedea ce fac acești senzori în articolul nostru din iLoveSamsung. De asemenea, Galaxy A20s va avea conectivitate 4G, port de încărcare micro-USB și jack pentru căști de 3,5 mm, conform 91Mobiles.

Anterior, se spunea că smartphone-ul vine în negru și albastru și va ajunge la vânzare în a doua jumătate a anului 2019. Ei bine, a doua jumătate a anului este aici, iar Samsung adună toate certificările necesare, astfel încât lansarea nu poate fi prea departe.