Samsung Galaxy A20s lansat în India, ecran de 6,5 inch și triple-camera

802
Sursa Foto: mxmemoxpress.com

Smartphone-ul cu preț redus Samsung Galaxy A20s a fost lansat oficial pe piața din India. Receptorul a fost anunțat anterior de compania de compania sud-coreeană pe site-ul său printr-un infografic. Samsung Galaxy A20s vine cu procesorul Qualcomm Snapdragon 450 cuplat cu 4 GB RAM și 64 GB stocare. Sistemul de operare Android 9.0 Pie cu interfața Samsung One UI este la bord.

Samsung Galaxy A20s dispune de o configurație triplă a camerei din spate și o cameră de 8 MP pe partea frontală pentru selfie-uri și chat-uri video. O baterie de 4.000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 15W asigură curentul necesar pentru funcționare. Telefonul are un display Infinity-V HD+ de 6,5 inch, nu este un panou Super AMOLED, este unul LCD. Galaxy A20s are tehnologia de sunet surround Dolby Atmos pentru o experiență audio captivantă. Un senzor de amprentă este montat pe spate pentru securitate.

Samsung Galaxy A20s este disponibil în negru, albastru și verde

Samsung Galaxy A20s are un preț de 11.999 rupii în India (155€) pentru varianta de stocare de 3 GB + 32 GB și 13,999 rupii (180€) pentru modelul de 4 GB + 64 GB. Receptorul este deja disponibil pe e-Store Samsung, Samsung Opera House, principalele portaluri de comerț electronic și magazine de retail din India. Este disponibil în albastru, verde și negru.

În ceea ce privește departamentul foto, Samsung Galaxy A20s vine cu triple camera la spate. Aceasta este formată dintr-un senzor primar de 13 MP (f / 1,8), o cameră de adâncime de 5 MP și un obiectiv cu unghi ultra-larg de 8 MP. Pe partea din față există un shooter de 8 MP pentru selfie-uri și apeluri video. Urmașul lui Samsung Galaxy A20 are un senzor de amprentă montat pe spate și deblocare cu ajutorul recunoașterii faciale pentru securitate. Funcțiile de conectare includ 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth și GPS.

Marca Wi-Fi este deținută de Wi-Fi Alliance. Sediu Wi-Fi Alliance este în Austin, Texas, SUA. Producătorii pot utiliza marca comercială pentru produse certificate de marcă care au fost testate pentru interoperabilitate. Lipsa logo-ului Wi-Fi nu implică neapărat un dispozitiv incompatibil cu dispozitivele Wi-Fi.

Dimensiunile lui Samsung Galaxy A20s sunt de 163,3 x 77,5 x 8,0 mm și are o greutate de 183 grame. Conform site-ului indian 91Mobiles un slot pentru card microSD este disponibil pentru a adăuga mai mult spațiu de stocare.

Galaxy A20s un smartphone pentru Generația Z

Aditya Babbar, Director Mobile Business, Samsung India, a declarat: „Ca lider mondial în domeniul smartphone-urilor oferim inovații de ultimă generație pentru o experiență superioară tuturor utilizatorilor noștri. Galaxy A20s a fost dezvoltat ținând cont de nevoile consumatorului Generației Z. Are un ecran excelent, o cameră triplă și un design captivant, cu un finisaj asemănător unei oglinzi. Oamenii își folosesc din ce în ce mai mult smartphone-urile pentru a împărtăși interacțiuni în direct – captarea de fotografii spontane, streaming video live și conectarea la experiențe partajate care pot avea loc în orice moment”.