Un Galaxy A21 a luat foc în interiorul unui avion, evacuare de urgență

497
Un Galaxy A21 a luat foc in interiorul unui avion aterizare de urgenta
Sursa Foto: via awsforwp.com

Un Samsung Galaxy A21 a luat foc în cală de marfă al unei aeronave Alaska Airlines. Inedita situație a dus la evacuarea de urgență a pasagerilor. Samsung Galaxy A21 a ars și a fost deteriorat astfel încât cu greu a fost recunoscut chiar de proprietarul său.

Conform MySmartPrice, incidentul a avut loc la începutul acestei luni. Atunci un smartphone Samsung Galaxy A21 de la bordul zborului Alaska Airlines 751 a izbucnit în flăcări chiar după ce avionul a ajuns la destinație, Aeroportul Internațional Seattle-Tacoma. Interesant este faptul că a existat atât de mult fum în cala avionului încât pasagerii au trebuit evacuați de urgență imediat ce avionul a aterizat pe aeroport.

Un Galaxy A21 a luat foc în cala unui avion

Acest incident cu Galaxy A21 ne amintește de lucruri mai puțin plăcute din istoria relativ recentă a companiei Samsung. În 2016, compania s-a confruntat cu unul dintre cele mai jenante momente din istoria sa. Smartphone-ul emblematic Galaxy Note 7 a avut probleme cu bateria care a luat foc pe mai multe telefoane. Samsung a retras imediat din circulație telefoanele Galaxy Note 7. Problema a fost ulterior considerată a fi o defecțiune la fabricarea bateriilor, Samsung înregistrând atunci pierderi de miliarde de dolari.

Atunci companiile aeriene au cerut pasagerilor să nu aibă asupra lor un Note 7 la bordul aeronavelor. De asemenea, un incendiu cauzat de baterii a avut loc și la fabrica de baterii Samsung, punând mai multă sare pe rana companiei. Sperăm că de data aceasta nu se va repeta problema de acum cinci ani. Samsung Galaxy A21 în cauză este deja un smartphone vechi de un an. Nu au fost până acum probleme cu bateria sau de altă natură la acest telefon.

Galaxy Note 7 a fost lansat oficial la 19 august 2016. Smartphone-ul avea un ecran de 5,7 inch (14,48 cm). A fost primul telefon Samsung cu conector USB-C și ultimul telefon din seria Galaxy Note cu un buton fizic de acasă.

Ca urmare, este probabil un incident unic cauzat de o problemă necunoscută a dispozitivului. Companiile dau vina adesea pe prizele de perete defecte, cablurile și adaptoarele de încărcare ale unor terți. Chiar și obiceiurile necorespunzătoare de utilizare a telefoanelor pot cauza astfel de probleme. Deci în final pot fi mulți factori care au dus la acest incident.

Samsung nu a emis nicio declarație în privința acestui incident și probabil nici nu va declara nimic. Repetăm, Galaxy A21 a ars aproape în întregime și a fost cu greu identificat de autorități și de proprietarul său.