Samsung Galaxy A21 va avea quad-camera și va ajunge și în SUA

884
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung va lansa în curând un nou smartphone din gama medie, Samsung Galaxy A21 telefon care va fi lansat și în Statele Unite. Va fi succesorul foarte popularului Samsung Galaxy A20. Anul trecut Galaxy A20 a fost al cincilea cel mai bine vândut smartphone din 2019, învingând multe flagship-uri Samsung și nu numai. Și motivul pentru care a ocupat acest loc este raportul excelent calitate preț. Iar acum Galaxy A21 pare să-i calce pe urme.

Samsung Galaxy A21 va avea un display Infinity-O, cu cameră în gaura din ecran aflată în partea stângă sus a ecranului. Pentru comparație seria Galaxy S10 are orificiul pentru camera selfie în partea dreaptă. Acest orificiu este destul de mic, dar nu la fel de mic ca cel din noua serie Galaxy S20, conform AndroidHeadlines.

Galaxy A21 va avea un departament foto la spate compus din patru camere

Pe partea de foto, viitorul smartphone Samsung Galaxy A 21 va fi foarte bine dotat, are quad-camera la spate. Încă nu avem specificațiile pentru aceste camere, dar ne așteptăm să fie una principală, una ultra-wide și una de adâncime. A patra cameră va fi probabil una macro. Este puțin probabil să fie o cameră ToF de 5MP, aceasta fiind de obicei rezervată smartphone-urilor premium sau high-end în acest moment.

Samsung are, de asemenea, un bliț dual-LED în partea dreaptă a departamentului foto. Tot la spate ne așteptăm să vedem pe Samsung Galaxy A21 și un senzor de amprente. Nu credem că acesta se va afla in-display. Amplasarea unui astfel de cititor de amprente la spate este un lucru bun, pentru că aceasta va fi mult mai rapid decât senzorii de amprente de sub afișaj găsiți în smartphone-urile mai noi și premium, precum seria Galaxy S20. Acest lucru va face mai sigură și mai rapidă deblocarea telefonului.

Primul telefon cu senzor de amprente în ecran a fost Vivo X20 Plus UD. A fost rezultatul colaborării dintre Vivo și Synaptics, producătorul de senzori din SUA. Vivo X20 Plus SD a fost anunțat în ianuarie 2018. Are un display OLED de 6,43 inch cu rezoluția 2160 x 1080 și aspect ratio 18: 9.

Galaxy A21 cu procesorul Exynos 7904 și 4GB de RAM

Un alt lucru de remarcat despre Samsung Galaxy A21 aici este că are o bărbie destul de mare. Totuși, asta nu înseamnă că primim difuzoare stereo în față, ci înseamnă că Samsung va pune un ecran plat cu rezoluție mai mică pe acest telefon. Asta înseamnă o rezoluție HD+, dar totuși un ecran Super AMOLED. Alte specificații interioare pentru Galaxy A21 ar trebui să includă procesorul Exynos 7904, 4GB RAM și 64GB spațiu de stocare. Sigur va fi disponibil și un slot pentru card micro SD, pentru extinderea stocării.

Samsung Galaxy A21 și Samsung Galaxy A11, conform tuturor informațiilor, vor fi disponibile și în SUA. Lansarea ambelor telefoane poate avea loc în orice moment. Acestea sunt smartphone-uri din gama medie cu buget redus, așa că ne așteptăm să fie destul de ieftine.