Samsung Galaxy A21s este disponibil acum și în Germania

1014
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung își extinde seria Galaxy A cu Galaxy A21s cu afișaj Infinity-O și patru camere la spate. Noul smartphone mid-range de la Samsung este compact și funcțional, ceea ce îl face un însoțitor de încredere pentru acasă și oriunde pe drum. Acum, Samsung Galaxy A21s va fi disponibil și în Germania în nuanțe de negru, albastru și alb.

Ecranul mare de 6,5 inch Infinity-O este inima lui Galaxy A21 și ocupă aproape întreaga față a smartphone-ului. Punctele forte ale afișajului intră în acțiune, în special atunci când se urmăresc filme sau se editează imagini. Ecranul are culori puternice și contraste mari în HD+. Datorită bateriei de lungă durată de 5.000 mAh cu 15 W funcție de încărcare rapidă, utilizatorii își pot folosi smartphone-ul timp îndelungat și îl pot încărca rapid.

Un departament foto de excepție pe telefonul mid-range Galaxy A21s

Fotografiile făcute de camera foto principală a lui Galaxy A21 sunt excelente. Camera principală este de de 48 MP. Samsung Galaxy A21s are quad-camera la spate compusă din 48 + 8 + 2 + 2 MP. O cameră cu unghi ultra-lat (123°) de 8 MP este lângă cea principală. Pentru portrete și planuri apropiate, adâncimea de câmp determină calitatea imaginii, iar Galaxy A21s are o cameră de adâncime de 2 MP. Cealaltă cameră de 2 MP este una macro, pentru fotografii de foarte aproape. Pentru selfie și apeluri video (1080p@30fps) are o cameră de 13 megapixeli.

La bord se află cip-setul Samsung Exynos 850 octa-core. Samsung Galaxy A21s oferă 32 de gigabyte spațiu de stocare intern care poate fi extins până la 512 GB printr-un card micro-SD. Munca și viața privată pot fi, de asemenea, separate în mod convenabil unele de altele pe același dispozitiv. Samsung Galaxy A21s este dual-SIM, folosind două sloturi diferite pentru carduri SIM. Galaxy A21 are spațiu pentru două cartele nano SIM sau o cartelă și un micro-SD.

SIM – subscriber identification module. Este un circuit integrat destinat să stocheze în siguranță numărul identității internaționale de abonat mobil (IMSI) și parola aferentă. SIM are două parole: un număr personal de identificare (PIN) și un cod personal de deblocare (PUC) pentru deblocarea PIN.

La bord se află un jack de 3,5 mm, are suport NFC pentru a utiliza telefonul mobil ca portofel, Bluetooth 5.0 și WLAN-ac. Telefonul Galaxy A21s este protejat de Samsung Knox. Aceasta înseamnă că nimeni nu poate accesa datele smartphone-ului dacă nu i se permite.

Smartphone-ul poate fi deblocat prin model, cod PIN sau cu scanerul de amprente de pe spate. De asemenea, este posibil să deblocați ușor smartphone-ul folosind recunoașterea feței. Conform NewsSamsung, Galaxy A21s este disponibil în Germania la un preț de 209€.