Samsung Galaxy A21s, un alt telefon ieftin cu o baterie mare

919
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Samsung pune baterii tot mai mari în multe telefoane în acest an. Pe lângă Samsung Galaxy S20 Ultra și Samsung Galaxy A31, care nu a fost încă lansat, un viitor Samsung Galaxy A21s va primi și el o baterie cu o capacitate enormă: 5.000mAh.

În ultimul timp am aflat mai multe despre o serie de dispozitive din seria Galaxy A de la Samsung. Acestea urmează să fie lansate mai târziu în primăvara acestui an. Există în faze finale de dezvoltare un Samsung Galaxy A31 și Samsung Galaxy A41 și ambele vor ajunge și în România. Acum am aflat, prin intermediul GalaxyClub că și un smartphone din gama medie, Samsung Galaxy A21s, un telefon ieftin, va avea o baterie de 5.000mAh.

Bateria de 5.000mAh a lui Galaxy A21s a fost certificată de SafetyKorea

Ce este oarecum surprinzător, este numărul mare de telefoane Samsung care au fost sau vor fi lansate cu baterii mari. Samsung Galaxy S20 Ultra a venit cu o baterie de 5.000mAh și, știm cu certitudine că Samsung Galaxy A31 va avea și el o baterie de 5.000mAh. Dar, subalternul său, Galaxy A21s va avea tot aceeași baterie mare.

Așa cum se întâmplă adesea în ultimul timp, în baza de date a agenției de certificare SafetyKorea a apărut o baterie a unui nou telefon Samsung. Aceasta are numărul de model EB-BA217ABY. Acest număr de model este asociat unui telefon cu numărul de model SM-A217 sau Samsung Galaxy A21s. Dacă ne uităm la fotografia de mai sus, putem vedea doar că are o capacitatea tipică de 5.000mAh.

Korea Safety Certification Co., Ltd este un laborator de testare din Coreea de Sud acreditat la nivel internațional. SafetyKorea efectuează teste și oferă suport tehnic pentru echipamentele electrice rezistente la explozie și care sunt utilizate în atmosfere potențial explozive.

Ciudat, dar încă nu știm prea multe despre Samsung Galaxy A21s. Știm doar că A21s are la spate o cameră macro de 2 megapixeli și vine și în Europa. Dacă va ajunge și în România, nu putem să spunem în acest moment. Un Samsung Galaxy A31, cu o baterie similară, va fi, de asemenea, disponibil în România. Dacă Samsung se decide să lanseze două telefoane apropiate ca format, specificații și preț pe piața românească, va fi destul de ciudat.

Dar, este demn de remarcat un lucru: Se pare că 2020 va fi anul în care Samsung aduce baterii considerabil mai mari pe telefoanele sale din toate gamele. Sigur că ne raportăm la telefoanele lansate de Samsung în anii precedenți, când, de exemplu, un excelent Samsung Galaxy A5 (2017) a venit cu o baterie de doar 3.000mAh.