După ce a lansat recent actualizarea Android 12 pentru Galaxy A02s, Galaxy A03s și Galaxy A21s, Samsung a lansat acum actualizarea la Android 12 și One UI 4.1 și pentru Samsung Galaxy A22 5G. Actualizarea este disponibilă în prezent în Malaezia și Thailanda, dar se va extinde la nivel global în zilele următoare.

Actualizarea Android 12 și interfața Samsung One UI 4.1 pentru Galaxy A22 5G vine cu versiunea de firmware A226BXXU4BVF7. Cu această actualizare Samsung Galaxy A22 5G primește și corecția de securitate din iunie 2022. Galaxy A22 5G a fost lansat în iunie 2021 cu Android 11 la bord. Va primi cel puțin încă o actualizare majoră de software cândva anul viitor, potrivit SamMobile.

Actualizarea aduce telefonului un design reînnoit al interfeței de utilizare, completat cu funcția Material You-based Color Palette. De asemenea, obțineți un mod întunecat mai bun; mai multe widget-uri pentru ecranul de blocare; noi modele de widget-uri; și glisoare mai groase pentru luminozitatea și volumul ecranului.

Multe delicatese pe Samsung Galaxy A22 5G cu Android 12

Samsung a actualizat, de asemenea, toate aplicațiile stoc, inclusiv Camera, Galerie, Fișierele mele, Samsung Internet și Samsung Keyboard. Aplicația pentru cameră a primit un design puțin mai curat, iar înregistrarea video începe imediat ce degetul atinge butonul declanșator. Editorul de imagini oferă istoric de editare și opțiunea de a remasteriza fotografii neclare.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Tastatura Samsung – Samsung Keyboard este tastatura oficială pentru Android a companiei Samsung. Tastatura oficială Samsung vă permite să salvați cuvintele pe care le utilizați cel mai mult pentru a le include în dicționarul de text predictiv.[/vc_message]

Meniul de partajare a fost puțin curățat. Puteți chiar să îl editați în funcție de aplicațiile și contactele preferate. Puteți elimina data, locația și ora unei imagini în timp ce le partajați. Tastatura Samsung oferă acum sugestii de scriere bazate pe gramatică și acces mai rapid la autocolante și mashup-uri animate de emoji.

Samsung Internet are măsuri anti-urmărire mai bune, un nou widget pentru căutarea pe internet de pe ecranul de start și opțiunea de a porni browserul web direct în Modul Secret. Panourile marginale, modul Picture-in-Picture și funcțiile de accesibilitate au fost îmbunătățite.

Samsung Galaxy A22 5G primește și măsuri de confidențialitate și securitate mai bune prin intermediul unui tablou de bord de confidențialitate; comutări rapide de setare pentru a activa/dezactiva camera și microfonul; și indicatori de confidențialitate pentru utilizarea camerei și a microfonului. Secțiunea Device Care a primit, de asemenea, un design actualizat.

Veți primi o notificare dacă actualizarea a sosit. Dacă nu aveți răbdare puteți verifica manual prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare. Vă recomandăm o baterie încărcată minimul 30% și să instalați actualizarea printr-o rețea Wi-Fi.