Samsung Internet Beta v18 vă permite să copiați text din imagini

245
Samsung Internet Beta v18
Sursa foto: androidpolice.com

În timp ce Google oferă un browser Android Chrome excelent, browserul Samsung Internet are un număr surprinzător de fani. Există acum o nouă versiune beta a acestei aplicații, Samsung Internet Beta v18, care aduce câteva îmbunătățiri notabile. Principala atracție este noul instrument de extragere a textului, similar cu funcția Live Text de la Apple.

Samsung Internet Beta v18, de asemenea, îmbunătățește tehnologia anti-urmărire, astfel încât noile tehnologii de urmărire să nu poată urmări comportamentul dvs. online. Tot versiunea v18 aduce îmbunătățiri la telefoanele pliabile. Bara de instrumente poate apărea acum fie în partea de jos a ecranului, fie lângă bara URL, în funcție de dimensiunea ecranului, potrivit AndroidPolice. De exemplu, va apărea în partea de jos pe modelele de smartphone obișnuite și lângă bara URL din partea de sus pe dispozitivele cu ecran mare și pe telefoanele pliabile.

Samsung Internet Beta v18 cu funcția Captură text

Samsung Internet Beta v18 include o nouă funcție de „captură text”, pe care o veți găsi în meniul contextual. În esență, această opțiune vă permite să copiați text direct din imagini și să-l mutați în clipboard. Cu toate acestea, aveți nevoie de cel mai recent One UI 4.1.1 pentru această funcție, așa că va funcționa doar pe telefoanele Samsung mai noi, cum ar fi seria Galaxy S22. Chiar și Samsung Galaxy Z Fold 3 este încă pe versiunea 4.1. Galaxy Z Fold 3 beneficiază cel puțin de opțiunile mai rafinate pentru instrumente/bara URL.

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii folosesc browsere non-Chrome pe Android este acela de a-și crește confidențialitatea. La urma urmei, Google este o companie de publicitate. Browserul Samsung are de mult o funcție numită Smart Anti-Tracking și devine și mai inteligent în Samsung Internet Beta v18.

Potrivit Samsung, aplicația detectează și blochează acum trackerele care folosesc demascarea CNAME în încercarea de a ocoli tehnologiile normale de protecție. În același sens, v18 va fi implicit HTTPS, iar această caracteristică a fost mutată din secțiunea Labs în meniul Privacy Dashboard. De asemenea, puteți permite aplicațiilor să deschidă linkuri direct în modul privat. De asemenea, puteți alege să utilizați extensii în Secure Folder.

HTTPS (Secure Hyper Text Transfer Protocol) este un protocol de comunicație destinat transferului de informații criptate prin WWW (World Wide Web). Conexiunile HTTPS sunt folosite pentru efectuarea de operațiuni de plată și operațiuni „sensibile” din sistemele de informații corporative.

Samsung Internet se bazează pe motorul de navigare web Chromium, iar cu v18, browserul web folosește motorul actualizat (v99). Puteți descărca Samsung Internet Beta v18 din Galaxy Store sau din Google Play Store. Browserul web funcționează și pe smartphone-uri și tablete Android non-Samsung.