Samsung Galaxy A22 5G: afișaj de 6,5 inch Infinity-V și triple-camera

544
Samsung Galaxy A22 5G afisaj de 65 inch Infinity V si triple camera
Sursa Foto: via voice.com

Samsung a lansat luna trecută cele două noi dispozitive din seria Galaxy A – Galaxy A52 și Galaxy A72. Acum, compania se pregătește pentru lansarea încă a unui telefon din seria Galaxy A: Samsung Galaxy A22 5G. Recent, MySmartPrice a observat acest viitor smartphone certificat de Bureau of Indian Standards (BIS).

Acum, mai multe fotografii cu Galaxy A22 au fost publicate online de OnLeaks. Aceste fotografii arată receptorul din mai multe părți și sunt dezvăluite și câteva dintre specificațiile viitorului dispozitiv 5G de la Samsung. Samsung Galaxy A22 5G va avea un ecran Infinity-V de 6,5 inch (16,51 cm). În ceea ce privește dimensiunile, dispozitivul va măsura aproximativ 167,2 x 76,4 x 8,7 mm.

Samsung Galaxy A22 5G cu senzor de amprente pe lateral

Telefonul va veni cu un panou din spate din plastic, lucru ce denotă categoria entry-level din care face parte. Chiar dacă și Samsung Galaxy S21 are spatele din plastic, acesta este de fapt Glasstic, un material plastic mai rezistent. În ceea ce privește departamentul foto, smartphone-ul A22 5G va avea o configurație cu trei camere. În prezent, nu avem detalii cu privire la camera frontală a telefonului. Dacă aruncăm o privire mai atentă la fotografii, în partea de jos putem vedea că receptorul are o mufă audio de 3,5 mm. În partea dreaptă, telefonul are un senzor de amprentă încorporat în butonul de pornire.

Se pare că Galaxy A22 va fi destul de similar cu Samsung Galaxy A21 lansat anul trecut. Specificațiile hardware la Samsung Galaxy A22 5G rămân în continuare un mister în acest moment. Sunt informații că Samsung va lansa acest smartphone atât în ​​versiune 4G, cât și în 5G. Modelul Galaxy A22 4G a fost reperat recent și el pe site-ul BIS. Varianta 4G a lui Galaxy A22 poartă numărul modelului ca SM-A225F, în timp ce modelul 5G are numărul de model SM-A226B. Din toate informații Galaxy A22 5G va fi cel mai ieftin telefon 5G de la Samsung. Se pare că va avea un preț de vânzare cu amănuntul de aproximativ 150 de euro.

Simbolul euro € se bazează pe litera grecească epsilon. Simbolul € se consideră că se referă la leagănul civilizației europene și la prima literă a cuvântului Europa. Simbolul este traversat de două linii paralele care simbolizează stabilitatea monedei euro.

Posibilă lansare pe 28 aprilie la Galaxy Unpacked

Smartphone-ul va fi lansat inițial în Coreea de Sud, India, Asia de Sud-Est și în unele țări din Europa. Zvonurile precedente sugerează că Samsung Galaxy A22 5G va avea o cameră principală principală de 48MP. În ceea ce privește software-ul, Galaxy A22 ar putea rula Android 11 din cutie, după cum am văzut în testele preliminare de pe HTML5. Se așteaptă ca telefonul să fie lansat în două modele de stocare. Poate fi disponibil în opțiunile de culoare Gri, Alb, Verde deschis și Violet.

Data de lansare a lui Galaxy A22 rămâne necunoscută în prezent. Acum, când dispozitivul a început să primească tot mai multe certificări ne putem aștepta ca Samsung să dezvăluie data oficială de lansare în zilele următoare. Nu este exclus ca lansarea să fie la evenimentul din 28 aprilie Galaxy Unpacked, chiar dacă acesta este pentru laptopuri.