Galaxy A22 va avea camere produse de Samsung Electro-Mechanics

418
Galaxy A22 specificatiile camerelor produse de Samsung Electro Mechanics
Sursa Foto: SamsungSem.com

Samsung Electro-Mechanics va fi compania care va produce modulele camerelor foto aflate pe telefoanele Samsung Galaxy A22. Din surse sud-coreene, am aflat că subsidiara Samsung a câștigat licitația organizată de Samsung Mobile pentru echiparea departamentului foto spate al smartphone-ului de nivel inferior A22.

Samsung Galaxy A22 va fi lansat lansat în iunie anul acesta și va avea la spate patru camere. Camera principală va fi impresionantă pentru un model entry-level: 48 megapixeli. Alături de acesta se va afla o cameră cu unghi ultra-larg de 8MP și două de 2MP, de adâncime și macro.

Samsung Galaxy A22 – un urmaș al modelului Galaxy A21s

Pe spate la Galaxy A22 va fi aceeași configurație foto aflată și pe spatele modelului Samsung Galaxy A21s. Diferența nu va fi nici frontal, unde Galaxy A22 va avea un shooter frontal de 13MP, pentru selfie și apeluri video. Compania din Taiwan, CoAsia, este furnizorul modulului de cameră pentru camera frontală.

Samsung Galaxy A22 se adresează piețelor internaționale emergente și ne așteptăm să ajungă și în România. Potrivit firmei de cercetare de piață Omdia, un total de 19,4 milioane de telefoane Galaxy A21 au fost vândute anul trecut. Această serie a ocupat locul cinci în cele mai livrate smartphone-uri Samsung în 2020. Samsung Galaxy A21s are un ecran cu ecran LCD de 6,5 inch (16,51 cm) și o baterie de 5.000mAh.

CoAsia este o companie din Taiwan fondată în 1997. Din 2004 este un partener de soluții mobile pentru Samsung Semiconductor. CoAsia produce nuclee multimedia mobile de înaltă performanță, memorii și senzori de imagine CMOS.

Samsung Electro-Mechanics furnizează, de asemenea, module de cameră pentru smartphone-urile Samsung Galaxy A52 și Galaxy A72. Cele două serii combinate vând în jur de 30 de milioane de unități pe an. Samsung Electro-Mechanics furnizează, de asemenea, camere de nivel superior pentru modelele din seriile Galaxy S și Galaxy Note.

Intrarea subsidiarei Samsung pe piața modulelor de camere pentru smartphone-urile de nivel mediu și entry-level se așteaptă să aibă un impact negativ asupra câștigurilor altor furnizori de module de camere. Această informație vine, via The Elec, de la un specialist din domeniu familiarizat cu problema.

Se așteaptă ca Samsung Electronics să livreze mai multe smartphone-uri anul acesta comparativ cu 2020.