Samsung Galaxy A22 va fi lansat și într-o versiune 4G

1169
Samsung Galaxy A22 va fi lansat si in versiune 4G
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Samsung va lansa Galaxy A22 mai târziu în acest an nu numai ca telefon 5G, ci și ca variantă 4G. Varianta Samsung Galaxy A22 5G va fi unul dintre cele mai ieftine telefoane Galaxy din 2021, dar va apărea numai după lansarea din 17 Martie a modelelor Galaxy A52 și Galaxy A72.

În acest moment, Galaxy A32 este cel mai accesibil telefon 5G de la Samsung. Cu toate acestea, un dispozitiv și mai ieftin, cu conectivitate super-rapidă, va apărea în acest an: Galaxy A22 5G. Aproape toate smartphone-urile 5G din seria Galaxy A lansate de Samsung vin, de asemenea, într-o variantă 4G. Cele mai notabile exemple sunt Galaxy A51 și Galaxy A71 de anul trecut, precum și cel recent lansat Galaxy A32.

Samsung Galaxy A22 4G în două variante de stocare

Samsung Galaxy A22 4G are numărul de model SM-A225F. Varianta 5G are numărul de model SM-A226B. De asemenea, va fi disponibil pe mai multe piețe, inclusiv în unele țări din Europa. Dar, din păcate, nu se știe nimic altceva despre acest telefon în afară de numărul de model și culori.

Din câte ne putem da seama, Galaxy A22 4G va ajunge pe mai multe piețe, printre care și Europa. Dar, așa cum se întâmplă adesea, nu putem confirma definitiv în acest moment dacă va fi lansat și în România.

Numărul de model se găsește în cutia telefonului și în manualul de utilizare Numărul de model este foarte important dacă doriți să actualizați telefonul sau să cumpărați accesorii. Numărul de model în găsiți întrând și în Setări ˃ Sistem ˃ Despre telefon.

În ceea ce privește specificațiile nu știm prea multe despre A22 4G. Smartphone-ul va fi probabil mai bine echipat decât Galaxy A12 și va servi, eventual, ca succesor al Galaxy A21s. Întrebarea este dacă va fi același dispozitiv ca varianta 5G, dar fără 5G – sau dacă diferențele sunt mai mari, cum sunt între versiunile 4G și 5G ale modelului Samsung Galaxy A32.

Modelele 4G / 5G ale Galaxy A51 și Galaxy A71 sunt identice, cu excepția procesorului. Nu același lucru se poate spune despre Galaxy A32. Prin urmare, sunt șanse ca Galaxy A22 4G să aibă specificații diferite în comparație cu versiunea 5G.

Recent, am aflat că Galaxy A22 5G poate veni în opțiuni de culoare Gri, Verde deschis, Violet și Alb. Smartphone-ul va fi lansat în două opțiuni de memorie RAM și stocare, conform GalaxyClub. Mai multe vom afla în următoarele săptămâni. La urma urmei, ambele modele Galaxy A22 sunt așteptate doar în a doua jumătate a acestui an.