Samsung Galaxy A23 5G va ajunge și în Europa

251
Samsung Galaxy A23 5G va ajunge si in Europa
Sursa Foto: @IzziBoye

Samsung Galaxy A23 5G va ajunge în cele din urmă pe piață și cel mai important pentru noi, în Europa. Până acum, de fapt, smartphone-ul fusese disponibil doar în versiunea sa 4G. Dar, mai multe zvonuri anterioare că varianta 5G va ajunge și în Europa s-au adeverit în acest moment.

A trecut ceva timp de când am dezvăluit existența Samsung Galaxy A23. Era deja clar de atunci că există două versiuni ale dispozitivului: una 4G și una cu 5G. La începutul lunii martie, venise momentul: Samsung a dezvăluit oficial A23 4G. Cu toate acestea, a devenit imediat clar că nu există planuri imediate pentru o lansare în Europa.

Evident, Samsung avea în vedere să lanseze și pe piața europeană smartphone-ul Galaxy A23 5G. Când va avea loc această lansare, încă nu se știe. Dar indiscreția de azi, via site-ului italian HDBlog, pare a fi destul de solidă. Totuși, nu trebuie să ne așteptăm la specificații tehnice complet identice cu modelul Samsung Galaxy A23 4G. Nu trebuie să uităm că procesorul de pe Galaxy A23 4G (Snapdragon 680) nu este compatibil cu noile rețele 5G.

Samsung Galaxy A23 5G va fi lansat și în Europa

La începutul anului, prin februarie, au existat zvonuri că Samsung Galaxy A23 5G va avea procesorul MediaTek Dimensity 700. Dar, de la aceste zvonuri a trecut ceva timp și momentan nu putem confirma această informație. Se poate ca între timp Samsung să fi decis altceva.

În schimb, camerele de pe Samsung Galaxy A23 5G aproape sigur vor fi identice cu departamentul foto de pe modelul 4G. Cel puțin cea principală de 50MP (f/1,8) aproape sigur. A23 4G are, de asemenea, o camera cu unghi ultra-larg de 5MP, o cameră macro de 2MP și o cameră de adâncime de 2MP. Frontal, pentru selfie și apeluri video, va fi disponibilă o camera de de 8MP cu diafragma f/2,2, potrivit HDBlog.

HDBlog este un site italian fondat în 2008, este cel mai bun site tehnic din Italia. Este scris de profesioniști specializați în tehnologii de ultimă oră. Abordează smartphone-uri, aparate foto, software, televizoare, electronice de consum, etc.

Același lucru este valabil și pentru baterie: probabil, foarte probabil ca bateria de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 25W se va menține. Este aceeași baterie aflată pe Samsung Galaxy A33 și Galaxy A53 care sunt deja la vânzare. Pentru orice altceva va trebui totuși să așteptăm, dar dacă zvonurile au revenit înseamnă că ceva se mișcă.

Ziua debutului, așadar, nu pare să fie atât de departe. Prin urmare, acesta nu va avea exact aceleași specificații ca Galaxy A23 4G deja anunțat. Deci acum este clar că Galaxy A23 5G vine în Europa. Asta nu înseamnă automat că va fi disponibil în curând și în magazinele din România. Probabil mai avem puțin de așteptat.