Samsung Galaxy A23 va avea ecran de 6,6 inch și baterie de 5.000mAh

567
Samsung Galaxy A23
Sursa Foto: letsgodigital.org

Acum după ce seria de smartphone-uri Galaxy S22 a fost anunțată oficial, așteaptăm noile modele din seria Galaxy A. Recent am scris că Samsung A73 împreună cu alte patru telefoane din seria A au fost certificate în Rusia. Samsung A53 și A33 pot fi lansate în orice moment. Trebuie să mai avem puțină răbdare pentru Samsung Galaxy A23 și A13 mai ieftine, aceste smartphone-uri urmând a fi anunțate probabil la sfârșitul lunii martie 2022.

Samsung va prezenta mai multe smartphone-uri din seria A în următoarele două luni. Galaxy A23 va fi unul dintre ele. Este un telefon 5G ieftin, cu un ecran de 6,6 inch, baterie de 5.000mAh și o mufă de 3,5 mm. Conform LetsGoDigital, este succesorul lui Samsung A22 5G lansat în iunie 2021. Acesta este cel mai ieftin telefon 5G lansat de Samsung, dispozitivul a fost scos pe piață cu ~230 de euro. Între timp, apar tot mai multe detalii despre succesorul său, Samsung Galaxy A23 5G.

Samsung Galaxy A23 va avea jack audio de 3,5 mm

Site-ul Collegedunia a publicat o serie de randări și specificații ale telefonului Samsung, pe baza informațiilor de la OnLeaks. Fața va avea multe asemănări cu predecesorul său. Sistemul de camere din spate pe Samsung Galaxy A23 este în curs de reproiectare. În ceea ce privește designul, va arăta aproximativ la fel ca Galaxy A53 și Samsung Galaxy A73.

La fel ca predecesorul său, Samsung Galaxy A23 este de așteptat cu un ecran LCD de 6,6 inch (16,76 cm) cu rezoluție Full HD+. Rata de reîmprospătare de 90Hz cel mai probabil va fi menținută. Este vorba despre un display Infinity-V, cu alte cuvinte există o crestătură în formă de „V” pentru camera selfie. Acesta găzduiește o camera de 13MP. Dacă preferați un ecran AMOLED, atunci Galaxy A33 este o soluție – acest model va costa aproximativ 320 de euro.

Potrivit estimărilor Băncii Centrale Europene, în noiembrie 2021, în zona euro erau în circulație aproximativ 27.640 miliarde de bancnote. Acestea aveau o valoare totală de aproximativ 1,519 trilioane euro.

Senzorul de amprentă pe Galaxy A23 este plasat în partea dreaptă, în butonul de pornire. Tastele de volum sunt integrate pe partea stângă a dispozitivului. Mai mult, în partea de jos vedem un difuzor, un microfon și o conexiune USB-C. Cel puțin la fel de izbitor, Samsung A23 va fi echipat și cu o conexiune de 3,5 mm – spre deosebire de modelele mai scumpe din seria A, precum A33, A53 și A73. Este prima dată când smartphone-urile din seria A vor fi lansate fără mufa pentru căști încă iubită de utilizatori.

Cu toate acestea, Samsung nu pare să omită mufa de 3,5 mm pe toate smartphone-urile din seria A. Cele mai ieftine telefoane, inclusiv A23, vor fi în continuare echipate cu o conexiune pentru căști pentru a asculta muzica preferată prin cablu.

Android 12 va fi pe partea de software însoțit de One UI 4.1

Potrivit site-ului sus amintit, telefonul va rula pe sistemul de operare Android 11. Totuși, considerăm că acest lucru este puțin probabil. Predecesorul său, Samsung Galaxy A22 5G rulează pe Android 11 și va trece în curând la Android 12. Prin urmare, ne așteptăm ca noul model să vină cu Android 12 combinat cu interfața Samsung One UI 4.1.

Noul smartphone Samsung va fi alimentat de procesorul MediaTek Dimensity 700. Acesta este un procesor rapid mid-range cu modem 5G integrat. Probabil vor fi încorporate 4GB de memorie RAM și 64GB stocare. În plus, probabil va fi lansată și o variantă de 6GB RAM / 128GB.

Patru camere vor fi la spate. Modulul foto va avea o cameră principală de 50MP, una ultra-wide de 8MP, una de adâncime de 2MP și una macro de 2MP. Samsung a echipat A22 cu o baterie de 5.000mAh, mai mult decât suficientă pentru a trece peste zi. Galaxy A23 va fi, probabil, echipat tot cu o baterie de 5.000mAh. Smartphone-ul va avea suport pentru încărcare rapidă de 15 wați.

În ceea ce privește prețul, probabil ca Samsung să folosească aproximativ același preț de vânzare cu amănuntul. Deci ne așteptăm la un preț în jur de 230 de euro. Samsung va prezenta noul model din seria A la sfârșitul lunii martie sau începutul lunii aprilie.

Samsung reușește să atingă vânzări anuale mari cu telefoanele din seria A. Este de așteptat ca Samsung să producă aproximativ 25 de milioane de bucăți din Galaxy A13 / A23 / A33 și Galaxy A53 anul acesta. Producătorul sud-coreean se așteaptă la rezultate de vânzări mai puțin bune de la Galaxy A73, mai scump, din acest telefon fiind produse aproximativ 3,4 milioane de unități.

SURSĂLetsGoDigital