Samsung Galaxy A73, design familiar, dar fără mufa de 3,5 mm

568
Samsung Galaxy A73 design familiar dar fara mufa de 3,5 mm
Sursa Foto: @OnLeaks

Foarte multe informații în ultimul timp despre modelele din seria Galaxy A 2022 au fost despre Samsung Galaxy A53, Galaxy A33 și chiar Galaxy A13. Acesta din urmă, Galaxy A13 5G, a fost deja lansat zilele trecute în Statele Unite. În tot acest timp, informațiile despre fratele lor mai mare, Samsung Galaxy A73, au fost destul de rare. În sfârșit vedem cum va arăta smartphone-ul datorită randărilor oferite de @Onleaks și Zoutons.

Conform unor informații din Coreea de Sud, Samsung Galaxy A73 va fi lansat în luna mai 2022. Din ce vedem în aceste fotografii, în partea din spate a lui Galaxy A73 este un modul foto cu trei camere, care amintește de Samsung Galaxy A72. În față, smartphone-ul are o cameră selfie central sus, în orificiul din ecranul Infinity-O. Cel puțin la exterior, nimic nu pare să se schimbe nimic în ceea ce privește designul general față de Galaxy A72.

Samsung Galaxy A73 fără mufa de 3,5 mm

Butonul de pornire și butonul de volum se află pe partea dreaptă a cadrului telefonului Samsung Galaxy A73. În cele din urmă, există un slot pentru card SIM în partea de sus și un port USB Tip C în partea de jos. Din păcate, nu există nicio urmă de mufă audio de 3,5 mm, lucru ce ar putea alunga mulți cumpărători. Conform unor informații anterioare, via SamMobile, nici Samsung Galaxy A53 nu are mufă pentru căști.

Da, este vremea căștilor wireless, dar mulți utilizatori preferă căștile clasice care se pot conecta prin acest jack audio clasic. Știm că Samsung are multe modele de căști wireless, setul Galaxy Buds 2 fiind cel mai recent. Dar, acesta trebuie cumpărat și chiar dacă nu este foarte scump, nu este la nivelul prețului căștilor Samsung cu fir care au fost mult timp găsite de utilizatori în cutia telefonului.

Jack sau conector de 3,5 mm. A fost inventat (1884) pentru utilizare în tablourile telefonice în secolul al XIX-lea și este încă utilizată pe scară largă. În dispozitivele mobile, unde căștile includ și un microfon, acesta se numește conector TRRS (tip-ring-ring-sleeve).

Din rarele informații anterioare am aflat că A73 va fi primul smartphone din seria A cu o cameră de 108MP. Știm, de asemenea, că A73 va fi lansat și în variantă 5G, față de A72 care este disponibil doar ca model 4G. Cu toate acestea, Samsung va folosi pentru Galaxy A73 un ecran produs de o altă companie decât Samsung Display. Probabil va folosi unul produs de BOE (sau o altă companie din China).