Galaxy A24 4G primește încă o certificare, poate debuta în curând

200
Galaxy A24 4G primeste inca o certificare
Sursa foto: via mysmartprice.com

Samsung Galaxy A24 4G poate fi lansat în orice moment, smartphone-ul primind certificările FCC și BIS de puțin timp. Acum viitorul telefon Samsung a mai bifat o certificare, în Thailanda la NBTC. Credem că modelul mid-range Galaxy A24 4G va fi lansat înainte de MCW 2023 Barcelona care va avea loc între 27 februarie și 2 martie.

Știm din informațiile anterioare că Samsung Galaxy A24 4G va avea un procesor MediaTek Helio G99 și va a veni preîncărcat cu sistemul de operare Android 13 și interfața Samsung One UI 5.0. În cea mai recentă apariție Galaxy A24 4G a fost văzut pe site-ul NBTC, de colegii noștri de la MySmartPrice. Anterior telefonul a fost depistat pe site-urile Comisiei Federale de Comunicații (FCC) și ale Biroului Indian de Standarde (BIS).

Galaxy A24 4G cu ecran AMOLED de 6,4 inch

Smartphone-ul este listat pe site-ul web al autorității de certificare thailandeze cu codul de model SM-A245F/DSN. literele „DS” din finalul numărului de model denotă suport dual-SIM. Listarea pe site-ul thailandez nu include specificațiile cheie ale telefonului, dar dezvăluie că Galaxy A24 este un smartphone 4G. Apariția pe acest site web de certificare sugerează o lansare iminentă.

Samsung Galaxy A24 cu numărul de model (SM-A245F) a fost deja reperat anterior în baza de date de referință Geekbench. De acolo știm că telefonul va fi alimentat de un procesor MediaTek Helio G99. Probabil vor fi la bord și 4 / 6GB de RAM și 64 / 128GB stocare. Telefonul va avea un ecran Super AMOLED de 6,4 inch (16,26 cm) cu rata de 90Hz și rezoluție Full HD+.

La un smartphone cu rata de actualizare de 90Hz înseamnă că ecranul va actualiza imaginile afițate de 90 de ori pe secundă. Cu cât frecvența este mai mare, cu atât rata de cadre afișate este mai mare și o secvență este mai fluidă.

Se pare că Galaxy A24 va avea trei camere la spate, inclusiv una principală de 48MP cu suport OIS. Configurația foto spate ar putea include și un obiectiv cu unghi ultra-larg de 8MP și unul macro de 5MP. Telefonul putea avea o baterie de 4.000 mAh cu suport de încărcare rapidă de 15W, conform unei recente informații. Cu toate acestea, apariția pe site FCC a dezvăluit suport pentru încărcarea rapidă de 25W. Vă reamintim că Samsung Galaxy A23, model 5G, are o baterie de 5.000 mAh cu încărcare de 25W.