Samsung Galaxy A24 4G certificat de BIS India, este aproape de lansare

206
Samsung Galaxy A24 4G certificat de BIS India aproape de lansare
Sursa foto: via gizmochina.com

Samsung se pregătește pentru mai multe lansări oarecum surprinzătoare în zilele următoare. Știm că Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra vor debuta pe 1 februarie, dar nu este vorba despre acestea. Dacă Samsung Galaxy A14 5G a fost lansat recent, acum se pare că Samsung Galaxy A24 4G va fi și el lansat în scurt timp, pe 18 ianuarie.

După Galaxy A14 5G un alt telefon din seria Galaxy A va fi lansat în scurt timp. Este vorba despre Samsung Galaxy A24 4G. Sunt informații că tot atunci vor apărea și alte dispozitive din seria A, cum ar fi Galaxy A34 și Galaxy A54. Galaxy A24 4G a apărut ieri pe site-ul agenției indiene de certificare BIS.

Samsung Galaxy A24 4G cu ecran cu diagonala de 15,85 cm

Samsung Galaxy A24 4G a apărut în baza de date a Indian Bureau of Standards (BIS) – Biroul de standarde din India purtând numărul de model SM-A245F. În ceea ce privește specificațiile, BIS nu dezvăluie nimic mai mult decât numărul de model. Cu toate acestea, despre Galaxy A24 4G au apărut în ultimul timp unele informații despre specificațiile sale.

Potrivit zvonurilor, Samsung Galaxy A24 4G va avea un ecran Super AMOLED de 6,24 inch (15,85 cm) cu rezoluție FHD+. Acesta va oferi o rată de reîmprospătare de 90 Hz. Amintiți-vă că predecesorul Galaxy A23 5G și 4G are un afișaj LCD, ceva mai mare în diagonală (6,6 inch). Încă nu se știe dacă Samsung va folosi un afișaj cu gaură (Infinity-O) sau unul cu o crestătură tip strop de apă în cădere.

Stocarea sau memoria internă este instalată de producătorul telefonului. Acolo sunt instalate sistemul de operare, aplicațiile preinstalate, fișierele, fotografii, etc. Stocare internă nu poate fi mărită sau micșorată de utilizator, dar poate fi extinsă prin Micro-SD.

Potrivit GizmoChina, procesorul Exynos 7904, de patru ani, va fi la bordul lui Samsung Galaxy A24 4G. Alături de acesta vor fi 6GB de memorie RAM și 64GB stocare. Ne putem aștepta la mai multe opțiuni de RAM și stocare în momentul lansării. Din câte se pare telefonul va avea un acumulator de 4.000 mAh cu încărcare rapidă de 15W. Din cele enumerate mai sus, totul indică un downgrade în comparație cu Galaxy A23.

Se zvonește că Samsung Galaxy A24 4G va avea un modul foto cu trei camere la spate. Vor fi acolo o cameră principală de 48MP cu stabilizare optică a imaginii (OIS), o cameră cu unghi ultra-larg de 8MP și una de 5MP. Frontal va avea o cameră de 16MP pentru selfie și apeluri video. Momentan nu știm nimic despre preț și disponibilitate și nici dacă Samsung va lansa și un model 5G.