Samsung Galaxy A24 – fotografii, specificații și preț

283
Samsung Galaxy A24
Sursa foto: via phonearena.com

Samsung Galaxy A24 nu mai este doar un zvon, ci un produs aproape palpabil care va fi prezentat oficial foarte curând. Am scris deja despre acest telefon de câteva ori în trecut, dar acum avem noi informații despre el, imagini și un potential preț.

Colegii noștri de la site-ul german WinFuture au publicat mai multe fotografii Galaxy A24 care lasă puțin imaginației. Imaginile dezvăluie, de asemenea, că telefonul va fi disponibil în cel puțin trei culori diferite: negru, roșu închis, verde lime și argintiu. În ceea ce privește specificațiile, merită menționat că acesta nu este un alt smartphone 5G ieftin de la Samsung.

Samsung Galaxy A24 4G cu procesor MediaTek Helio G99

Galaxy A24 este limitat la LTE, dar restul specificațiilor sale sunt destul de ok pentru preț, potrivit PhoneArena. Conform informațiilor anterioare, Samsung Galaxy A24 are un ecran cu diagonala de 6,5 inch (16,51 cm). Este un ecran Super AMOLED cu rezoluția Full HD+ (2340 x 1080 pixeli). Sus pe ecran este o crestătură în formă de lacrimă care găzduiește o cameră frontală de 13MP pentru selfie-uri.

La interior, telefonul are un procesor octa-core MediaTek Helio G99 de 2,2 GHz. Cipul este cuplat cu 4GB de memorie RAM și 128GB memorie internă (extensibilă prin microSD). Unul dintre punctele forte ale telefonului este cu siguranță departamentul foto. Telefonul are trei camere la spate într-o configurare de 50MP + 5MP + 2MP. De asemenea, Galaxy A24 va fi alimentat de o baterie masivă de 5.000 mAh. Va avea atât suport NFC (Near Field Communication), cât și suport dual-SIM (2 sloturi pentru card SIM).

NFC este un standard de comunicare wireless. Acesta permite dispozitivelor să comunice între ele prin unde radio, prin apropiere la o distanță mai mică de 10 cm. Primul telefon cu NFC a fost lansat de Nokia în 2016: Nokia 6131.

Singurul dezavantaj pare să fie că Galaxy A24 va fi livrat cu Android 12 și One UI 4.0 la lansare. Nu este greu de presupus că Samsung Galaxy A24 va primi actualizarea la Android 13 și One UI 5.1 la un moment dat în viitor. Nu știm momentan dacă Samsung va lansa și o variantă 5G pentru acest telefon. În acest fel ar fi o variantă de mijloc între Galaxy A14 5G și Galaxy A33 5G.

Samsung Galaxy A24 este de așteptat să fie lansat inițial în Orientul Mijlociu, dar este posibil să fie introdus în alte țări curând după aceea. În ceea ce privește prețul, Galaxy A24 va fi disponibil pentru puțin sub 200 de euro, ceea ce pare a fi suma potrivită.