Samsung Galaxy A3 (2017) a primit certificarea Bluetooth

1619

Samsung lucrează la o nouă variantă pentru a treia generație a lui Galaxy A3. Telefonul a primit acum certificare Bluetooth, ceea ce ne face să credem că societatea din Corea de Sud se află în etapele finale de achiziție a documentației de care are nevoie pentru a lansa un nou smartphone.

Aprobarea finală a dispozitivului trebuie să o primească de la FCC, abia atunci acesta va fi găsit pe rafturi.

Din păcate, hîrtiile de la certificarea Bluetooth nu dezvăluie nimic nou despre Samsung Galaxy A3 (2017).

Scurgeri de informații recente, zvonuri și speculații spun despre acesta că dispune de un display de 4,7 inch, un procesor Qualcomm 1.5GHz octa-core, 2 GB de memorie RAM, 8GB de memorie flash extensibilă, o cameră în partea din spate de 12 MP, un selfie shooter 8 MP și o varietate de senzori interni, inclusiv un pedometru și barometru.

Smartphone-ul este de asemenea, de așteptat să vină cu Android 6.0.1 Marshmallow, dar va fi probabil pe listă pentru a primi actualizarea Nuga Android 7.0.

Samsung, unul dintre cei mai mari producători de smartphone-uri din întreaga lume, este pregătit pentru a aduce în 2017 smartphone-uri la prețuri diferite. Fie ca este vorba de seria J, seria A sau seria S, Samsung va aduce în 2017, toate versiunile anterioare ale modelelor de succes.

Samsung Galaxy A3 (2017) este unul dintre ele.

Data de lansare a telefonului și prețul său este deocamdată un mister.

galaxy-a3-2017-certificarea-bluetooth

VIASamMobile
SURSĂMobileKaprice