Galaxy A3 Core lansat, are ecran de 5,3 inch și baterie de 3.000 mAh

687
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Samsung a lansat zilele trecut un nou smartphone în Nigeria, cunoscut sub numele de Samsung Galaxy A3 Core. Cel mai recent smartphone este succesorul lui Galaxy A2 Core anunțat anul trecut. Samsung Galaxy A3 Core este un smartphone entry-level care rulează pe Android (Go Edition).

Smartphone-ul este încărcat cu specificații de bază, cum ar fi afișajul HD+, un procesor quad-core și o baterie de 3.000 mAh. Samsung Galaxy A3 Core are un ecran de 5,3 și oferă o experiență captivantă pe ecranul său relativ mare. Astfel, vă puteți bucura de conținut cu o vedere plăcută ochiului. Să aruncăm o privire mai atentă la cel mai recent smartphone Galaxy A3 Core.

Samsung Galaxy A3 Core specificații și preț

Samsung Galaxy A3 Core este disponibil la un preț de 32.500 NGN (Naira nigeriană), echivalentul a aproximativ 75 de euro. Smartphone-ul vine cu opțiuni de culoare Albastru, Roșu și Negru. Va fi printre cele mai ieftine telefoane Samsung, puțin mai scump decât Galaxy M01 Core. Nu există momentan informații despre prețul și disponibilitatea lui Samsung Galaxy A3 Core în România. Sperăm să ajungă și pe piața de țara noastră, mai ales având în vedere prețul și chiar unele specificații.

Cel mai recent smartphone Samsung vine cu rame ceva mai groase în partea superioară și inferioară din față, în timp ce panoul din spate are un design cu dungi cu finisaj texturat. Butoanele de volum și pornire / oprire sunt în partea dreaptă a dispozitivului. Telefonul are o grosime de 8,6 mm și cântărește 150 de grame, este un smartphone ușor. Dimensiunile sunt de 141,7 x 67,5 x 8,6 mm.

Nigeria este cea mai populată țară din Africa și a șaptea cea mai populată țară din lume. Are aproximativ 206 milioane de locuitori. Nigeria este locuită de peste 250 de grupuri etnice, cu peste 500 de limbi distincte. Nigeria are cea mai mare economie din Africa.

Un smartphone simplu cu specificații de bază

Samsung Galaxy A3 Core are un ecran HD+ de 5,3 inch PLS LCD cu o rezoluție de 1480 x 720 pixeli. Ecranul are un raport de aspect 16: 9, conform MySmartPrice. Creierul este un procesor quad-core de 1,5 GHz, se pare Mediatek MT6739. Smartphone-ul entry-level Samsung are 1GB de RAM și 16GB de stocare internă. Memoria poate fi extinsă până la 512 GB printr-un card Micro-SD.

În ceea ce privește camerele, telefonul are o singură cameră la spate de 8MP cu diafragmă f / 2.2 și bliț LED. În față, există una de 5MP cu deschiderea f / 2.4. Telefonul rulează pe Android (Go Edition), deși versiunea nu este cunoscută în acest moment. Are o baterie de 3.000 mAh.

În ceea ce privește conectivitatea, aveți 4G, Bluetooth 5.0, Wi-Fi (2.4GHz), o mufă pentru căști de 3,5 mm, GPS și port Micro-USB. Tot ce este necesar pentru a efectua și primi apeluri și puțin mai mult decât atât.