Imagini cu Galaxy A30 și A50, vedem ecranul Infinity-U și camerele foto

1882

Primele smartphone-uri din seria Galaxy A, care urmează să fie lansate de Samsung, au făcut obiectul mai multor scurgeri de informații în ultima vreme. Cu toate acestea, Samsung India a confirmat recent că va lansa în curând trei noi smartphone-uri din seria Galaxy A. Acestea sunt de așteptat să fie Galaxy A10, Galaxy A30 și Galaxy A50.

Gigantul sud-coreean a lansat deja o pagină „Notify Me” pentru noile telefoane. Pagina web de pe site-ul oficial Samsung India indică faptul că litera „A” din seria Galaxy A înseamnă Acțiune. Acum, site-ul indian 91Mobile a publicat câteva imagini ale smartphone-urilor Galaxy A30 și Galaxy A50.

Aceste imagini cu A30 și A50 pare să fi fost făcute în interiorul unui magazin de vânzare cu amănuntul. Acest lucru sugerează că Samsung va pune aceste telefoane pe rafturile magazinelor imediat ce vor fi prezentate mai târziu în această lună, posibil în 28 februarie. Putem avea surpriza ca acestea să apară la MWC 2019! În timp ce de la Samsung am primit ceva firimituri din designul acestor dispozitive, aceste imagini dezvăluie câteva detalii despre variantele lor de culoare.

Galaxy A30 și Galaxy A50 vor avea ecranul Infinity-U

În primul rând, aceste fotografii arată că Samsung Galaxy A30 și Galaxy A50 vor veni cu afișajul recent Infinity-U. Conform informațiilor ambele modele vin echipate cu afișaje mari de 6,4 inch. Telefoanele vor avea rame minime și o singură cameră selfie, ce va fi plasată în interiorul cadrului Infinity-U. Galaxy A30 are un senzor de amprentă la spate. Interesant este faptul că modelul Galaxy A50 pare să dispună de un scaner de amprente în afișaj. Astfel va fi primul cu un astfel de cititor de amprente din seria Galaxy A.

Amprentele digitale sunt caracteristici unice ale fiecărui individ, chiar și gemenii identici au amprentele digitale diferite. Dactiloscopia este metoda de identificare a persoanelor după amprente. În 1901, Scotland Yard înființa primul birou pentru o bază de amprente.

În cele din urmă, aceste fotografii sugerează că Galaxy A30 și Galaxy A50 vor avea camere duble și triple la spate. Galaxy A50 are configurația triplă a camerelor cu o cameră principală de 25 MP cuplată cu o cameră ultra-wide de 8 MP. A treia cameră va fi de adâncime cu o rezoluție de 5 MP. Galaxy A30 se pare că dispune de două camere de 16 și respectiv 5 MP.

Vorbind despre variantele de culoare, imaginile sugerează că două dintre variantele de culoare ale Samsung Galaxy A30 vor include Sky Blue și Red. În ceea ce privește Galaxy A50, putem vedea în aceste fotografii că unul dintre modele va fi disponibil în alb. În special, ambele telefoane par să aibă un panou spate lucios.

Inițial, disponibilitatea va fi probabil limitată la câteva piețe asiatice, cum ar fi China și India. În cele din urmă și consumatorii din Europa ar trebui să poată achiziționa dispozitivele. După începerea vânzărilor, telefoanele inteligente ar trebui să fie disponibile în negru, alb, albastru și roșu.