Galaxy A50, Galaxy A30, Galaxy A10 – specificații complete

1113

Samsung își revigorează gama de smartphone-uri pentru anul 2019, pentru a se potrivi cu numerele sale de două cifre, ca parte a aniversării de 10 ani de la lansarea seriei Galaxy S. Compania va prezenta gama Galaxy S10 pe 20 februarie. Din gamele inferioare a lansat deja pe Galaxy M10 și Galaxy M20, cu două cifre. Acum, am reușit să obținem specificațiile complete și variantele de culoare pentru trei telefoane din seria Galaxy A. Acestea sunt Galaxy A10, Galaxy A30 și Galaxy A50.

Samsung Galaxy A10. Galaxy A10 va avea un corp de plastic, spre deosebire de multe alte smartphone-uri Galaxy A din trecut. Telefonul va veni cu un display Infinity-V de 6,2 inch cu rezoluție HD+. Ecranul Samsung Infinity-V va fi utilizat pentru a găzdui o cameră de 5 MP orientată spre față. Telefonul va folosi procesorul Exynos 7884 de 1,6 GHz. Procesorul este asociat cu 3 GB de memorie RAM și 32 GB de stocare internă.

Nu va fi niciun cititor de amprente pe Galaxy A10, potrivit MySmartPrice. Se va baza pe Face Unlock și alte mecanisme obscure de deblocare a ecranului. Telefonul va avea sloturi dedicate pentru două cartele SIM și pentru un microSD. Galaxy A10 va dispune o baterie de 4.000 mAh și un port microUSB. Alte caracteristici includ Smart Manager, Samsung Mall și dual-VoLTE. Telefonul măsoară 155,6 × 75,6 × 7,94 mm și vine în negru și auriu.

Galaxy A30 cu ecran de 6,4 inch și baterie de 4.000 mAh

Samsung Galaxy A30. Smartphone-ul Galaxy A30 va avea un corp „lucios din plastic” și un ecran Super AMOLED de 6,4 inch cu rezoluție Full HD+. Va avea ecranul Infinity-U și Always On Display. Telefonul va avea o cameră frontală de 16 MP cu diafragma f / 1,9. În spate, modelul Galaxy A30 va avea o cameră principală de 16 MP cu deschidere f / 1,9 și o cameră ultra-largă de 5 MP cu f / 2,2. Aparent, telefonul va folosi o formă de „Pixel Merging” pentru imagini mai bune. Alte caracteristici legate de cameră includ autocolante AR, blur de fundal, detectare a erorilor, Pro Lighting, optimizator de scenă, focalizare automată și Smart Beauty. Telefonul măsoară 158,5 × 74,5 × 7,7 mm și va fi disponibil în negru, albastru și alb.

Smart Beauty – mod de frumusețe. Acesta îmbunătățește imaginea pentru a vă accentua cele mai bune caracteristici. Smart Beauty face „pielea curată” și „fața fină” adică mai frumoasă. Smart Beauty se activează implicit dacă utilizați camera frontală. Efectele modului Smart Beauty pentru frumusețe nu pot fi ajustate în timpul înregistrării video.

Procesorul Exynos 7904 se ocupă de toate sarcinile de procesare. Galaxy A30 va fi disponibil în două configurații de memorie: memorie RAM de 3 GB + 32 GB spațiu de stocare și 4 GB RAM + 64 GB stocare. Cardurile microSD de până la 512 GB pot fi utilizate pentru extinderea memoriei. Telefonul va dispune de un slot pentru cartela SIM, are dual VoLTE, port USB Type-C și o baterie de 4.000 mAh. Acesta va avea un cititor de amprente la spate, Samsung Pay Mini, Bixby, audio Dolby Atmos, Dual Messenger, Samsung Health și Secure Folder.

Cel mai bun dintre cele trei, Galaxy A50

Samsung Galaxy A50. Este modelul high-end dintre cele trei telefoane pe care le prezentăm. Acesta va avea aceleași construcție, dimensiuni și ecran ca Galaxy A30, dar are un cititor de amprente în afișaj. Acesta va avea, de asemenea, triple-camera la spate și o camera de 25 MP pentru selfie. Setarea cu trei camere constă dintr-o cameră principală de 25 MP cu deschidere f / 1,7 una de adâncime de 5 MP și o cameră ultra-largă ​​de 8 MP cu f / 2,4.

Galaxy A50 va folosi procesorul Exynos 9610, mai puternic și două configurații de memorie. Memorie RAM de 4 GB + 64 GB stocare și memorie RAM de 6 GB + 128 GB stocare. Telefonul va avea un port USB de tip C și o baterie de 4.000 mAh cu încărcare rapidă.