Galaxy A30 va fi lansat într-o variantă de culoare roșie

1228

Samsung a lansat Galaxy A30 în India, alături de smartphone-urile Galaxy A10 și Galaxy A50, luna trecută. A30 este poziționat între Galaxy A10 și Galaxy A50, are memorie RAM de 4 GB și 64 GB memorie internă. Galaxy A30 și Galaxy M30 concurează în India împotriva smartphone-urilor, cum ar fi Redmi Note 7 Pro și Realme 2 Pro.

Samsung este acum pregătit să lanseze varianta de culoare roșie a smartphone-ului în India săptămâna viitoare. În această țară și nu numai, culoarea roșie este foarte apreciată. Gigantul high-tech a anunțat o variantă de culoare roșie a modelului Galaxy A30 în momentul lansării sale oficiale luna trecută. Până acum doar variantele de culoare albastră și neagră au fost puse la dispoziția cumpărătorilor, conform MySmartPrice.

Samsung Galaxy A30 în Red Variant va fi lansat pe 2 aprilie

Varianta A30 Red va fi lansată în sfârșit în data de 2 aprilie. În afară de această culoare diferită, A30 Red va fi identic cu variantele de culoare albastră și neagră existente, în toate celelalte aspecte. O pagină pentru viitoarea variantă de culoare roșie este prezentă live pe site-ul Flipkart. Acest lucru confirmă faptul că varianta Galaxy A30 roșie va fi disponibilă pentru achiziționarea pe Flipkart chiar în prima zi de lansare.

Deși nu a fost confirmată încă oficial, așteptăm ca varianta de culoare roșie să fie disponibilă și prin retaileri offline, începând de săptămâna viitoare. În afară site-ul Flipkart, varianta de culoare roșie a modelului Galaxy A30 a fost listată și pe site-ul Reliance Digital pentru 16.990 rupii indiene, echivalentul a 218 euro. Spre deosebire de seria Samsung Galaxy M, telefoanele din seria Galaxy A sunt vândute atât prin intermediul canalelor de vânzare online cât și offline.

Rupia indiană, este moneda oficială a Republicii India. India antică a fost una dintre cele mai vechi țări emitente de monede din lume. Din punct de vedere istoric, rupia a fost o monedă din argint (rupiya) și a cântărit 11,53 grame. Rupia este numele comun pentru monedele din India, Indonezia, Maldive, Mauritius, Nepal, Pakistan, Seychelles, Sri Lanka.

La fel ca alte smartphone-uri din seria Galaxy A lansate anul acesta, A30 este un pas semnificativ în comparație cu telefoanele anterioare din seria Samsung Galaxy A. Smartphone-ul are un ecran mare de 6,4 inch Infinity-U Super AMOLED cu rezoluție Full HD+ și un raport de aspect de 19,5: 9.

Galaxy A30 în culoarea roșie va fi disponibil și în Europa

Galaxy A30 este alimentat de procesorul Octa-Core Samsung Exynos 7904. Acesta este cuplat cu 4 GB de memorie RAM și 64 GB stocare. De asemenea, suportă extinderea ulterioară de până la 512 GB, datorită slotului dedicat pentru card microSD. Pe spatele telefonului este o cameră dublă de 16 MP + 5 MP iar frontal pentru autoportrete una de 16 MP cu o diafragmă f / 2.0. Tot pe spate se află și un senzor de amprente digitale.

Furnizează curentul electric necesar funcționării o baterie inamovibilă de 4.000 mAh cu suport de încărcare rapidă de 15W. Spre deosebire de Samsung Galaxy M30, Galaxy A30 este livrat cu interfața Samsung One UI, bazată pe Android 9.0 Pie. Din informațiile pe care le avem A30 în culoarea roșie va fi disponibil și în Europa, deci și în România.