Acasă Stiri Samsung Galaxy A30e va apărea în curând în Europa

Samsung Galaxy A30e va apărea în curând în Europa

Seria Samsung Galaxy A 2019 este complet reproiectată față de anul trecut. Acum Galaxy A cuprinde foarte multe smartphone-uri cu specificații foarte bune, începând de la modele mai ieftine până la unele foarte scumpe. Când credeam că avem o serie Galaxy A completă, apare și un Samsung Galaxy A30e!

După ce a lansat recent pe aproape toate piețele pe Galaxy A80, poate fi cumpărat și în România, gigantul tech sud-coreean pare decis să mai adauge un telefon la seria populară Galaxy A. Acesta este Samsung Galaxy A30e.

Samsung Galaxy A30e este destul de similar cu originalul A30

Există încă unele incertitudini cu privire la numele acestui smartphone Samsung Galaxy A. Galaxy A30e sau Galaxy A30s. Ceea ce este sigur, acesta va fi o variantă a lui Galaxy A30. Acest smartphone cu preț redus a fost introdus în februarie 2019. Este disponibil în România la un preț între 900 și 1.000 de lei. Probabil că modelul Samsung Galaxy A30e va fi lansat și în țara noastră.

Zilele trecute telefonul cu numărul de model SM-A307FN a apărut în baza de date a site-ului de referință Geekbench. În acest fel cunoaștem rezultatele obținute și unele din specificații. Samsung Galaxy A30e oferă performanțe comparabile cu Galaxy A30. Samsung Galaxy A30e a obținut un scor de 1.322 puncte în single-core și 4.116 puncte în multi-core. Testul de referință arată, de asemenea, că telefonul are un procesor Samsung Exynos 7885 și o memorie de 3 GB RAM. Dispozitivul rulează pe sistemul de operare Android 9 Pie.

Litera „E” este a cincea literă a alfabetului latin clasic și modern. E-ul latin își are originea în litera grecească epsilon. Este cea mai frecvent folosită literă în multe limbi, printre care limbile cehă, daneză, olandeză, engleză, franceză, germană, letonă, norvegiană, spaniolă și suedeză. În România litera „a” este cea mai folosită.

Probabil, fiind un model economic, litera „e” ne spune acest lucru, noua variantă va avea un afișaj mai mic decât Galaxy A30, care are un ecran de 6,4 inch Full HD Super AMOLED. De asemenea, telefonul va fi probabil echipat cu o baterie mai mică. Samsung a aplicat o strategie similară cu Galaxy A20 la începutul acestui an.

Galaxy A30e va fi mai ieftin decât Galaxy A30

Parțial din acest motiv, credem că telefonul cu numărul de model SM-A307FN va fi lansat ca Galaxy A30e. Un model, tot cu litera „e” în coadă, este disponibil în cadrul gamei high-end și anume Samsung Galaxy S10e. Acesta este, de asemenea, un model simplificat, mai mic și mai ieftin al standardului Galaxy S10.

Aproape sigur înainte de lansarea modelului Galaxy A30e, Samsung va anunța mai întâi un nou model de vârf. Seria Galaxy Note 10 va fi anunțată pe data de 7 august 2019. Noul smartphone din seria A va urma, probabil, o lună mai târziu. Telefonul A30e va intra în vânzare în această toamnă.

În ceea ce privește prețul, modelul Galaxy A30 (SM-A305FN) este disponibil în România, cum am scris mai sus, pentru aproximativ 190 – 210 euro. Probabil noul model, mai economic, va fi la un preț mai mic. Smartphone-ul va fi poziționat undeva între Galaxy A20e mai ieftin și Galaxy A40 mai scump. Este totuși un smartphone din seria Galaxy A 2019, va veni cu specificații bune și un preț redus, în consecință va fi un telefon tentant pentru cumpărători.

Stiri

Comparație Samsung Galaxy Tab S6 vs Samsung Galaxy Tab S5e

Cu Galaxy Tab S6 și Galaxy Tab S5e, Samsung a lansat anul trecut două excelente tablete high-end, care sunt foarte similare la...

Actualizarea seriei Galaxy S9 cu Android 10 disponibilă în februarie

Samsung și-a actualizat foaia de parcurs pentru actualizarea cu sistemul de operare Android 10 în multe țări. Cu această ocazie am aflat...

Samsung Galaxy M31 certificat Bluetooth, lansarea pare iminentă

Samsung Galaxy M31 a fost certificat de Bluetooth SIG cu numărul de model SM-M315F / DS și SM-M315F / DSN. Acest lucru...

Un nou set cu cască – Samsung Odyssey Mixed Reality (2020)

Gigantul tech Samsung a fost de mai mulți ani activ pe piața căștilor VR / AR. În octombrie 2017, a fost anunțat...

Galaxy Buds+ gratuit la precomandă pentru Galaxy S20+ și S20 Ultra

Samsung va anunța o nouă pereche de căști wireless, alături de seria Galaxy S20, pe 11 februarie 2020. Casetele în care se...

NEON, omul artificial Samsung îți poate combate singurătatea

CEO-ul STAR Labs de la Samsung a fost recent intervievat în ceea ce privește NEON, prototipul uman artificial prezentat la CES 2020....

Samsung Galaxy S20 și Galaxy S20+, au apărut fotografiile oficiale

Samsung Galaxy S20 și S20+ vor fi lansate de gigantul tech pe 11 februarie la San Francisco. Acesta vor fi însoțite la...