Galaxy S10e este un smartphone surprinzător de bun

1919
Actualizarea din iulie Galaxy S10e
Sursă foto: Google
În mai multe articole publicate de noi înainte de lansarea seriei Galaxy S10 am afirmat că Galaxy S10e va fi surpriza plăcută a seriei S10. Ne bazam atunci pe specificațiile ce se preconizau a fi pe acest telefon. Și din câte se pare această premoniție s-a adeverit. Samsung Galaxy S10e încântă pe toată lumea și nu numai prin prisma raportului specificații / preț. În primul rând, ecranul plat face ca smartphone-ul Galaxy S10e să se simtă destul de diferit, mai ales că este vorba de un telefon din seria Galaxy S. Principalul motiv este faptul că în realitate nu am văzut un model pilot Galaxy cu un ecran plat de la Samsung Galaxy S7. Deci la Galaxy S10e se simte un aer mai proaspăt, potrivit SamMobile. Telefonul este destul de compact, mai compact decât Galaxy S8 sau Galaxy S9, datorită noului ecran Infinity-O și a ramelor mai mici.
Galaxy S10e se simte mai sigur în mână datorită ecranului plat
Acest ecran și dimensiunile sale, fără celebrele margini curbate specifice seriei Galaxy S, vă fac să vă simțiți mult mai puțin îngrijorați atunci când folosiți telefonul fără o husă de protecție. Și ceea ce este poate surprinzător, este durata de viață a bateriei pe Samsung Galaxy S10e. Cu o baterie de 3.100 mAh sub capota, Galaxy S10e nu ne așteptam să fie un campion al duratei de viață a bateriei. Dar, surprinzător, reușește să dureze mult timp pentru capacitatea bateriei de care dispune și durează mai mult decât Galaxy S10. În timp ce durata de viață a bateriei pe Galaxy S10+ nu este atât de bună față de capacitatea mare a bateriei, la Galaxy S10e este exact opusul.

Rezoluția reprezintă o măsură a clarității sau a gradului de detaliere a unei imagini digitale. Cu cât se regăsesc mai mulți pixeli, de exemplu (1440 x 2960), care sunt în esență niște puncte care formează imaginea, cu atât detaliile acesteia vor putea fi redate cu un grad ridicat de fidelitate.

Presupunem că afișajul cu rezoluție inferioară ajută pe Galaxy S10e aici. Probabil Samsung ar fi trebuit să facă acest lucru și la alte telefoane, deoarece rezoluția inferioară a ecranului Galaxy S10e nu se observă datorită dimensiunii mai mici a ecranului. S-ar putea să afecteze experiența realității virtuale pe Samsung Gear VR, dar considerăm că acest compromis merită. Și, la urma urmei, nu foarte mulți utilizatori folosesc Gear VR, majoritatea folosesc Galaxy S10e ca telefon.
Camera principală pe Galaxy S10e este la nivelul lui Galaxy S10 și S10+
Singurul lucru care-i lipsește cu adevărat lui S10e este un obiectiv teleobiectiv în setarea camerei din spate. Camera ultra-wide este excelentă, iar camera principală se poate compara fără probleme cu cea aflată pe modelele mai mari. De asemenea, S10e nu are un senzor de amprentă în afișaj. Nu credem că este o mare problemă. Senzorul tradițional de pe Galaxy S10e este rapid și sigur, fiind o tehnologie încercată și testată în timp. În general, Galaxy S10e are locul său bine stabilit în cadrul seriei aniversare Galaxy S. Credem că este peste Galaxy S8 și Galaxy S9. Vom vedea când vom face review-ul acestui smartphone. Chiar dacă mai are mici neajunsuri este un smartphone excelent și va avea mare succes pe piață.