Samsung Galaxy A31 certificat de Wi-Fi Alliance, lansarea este aproape

969
Sursa Foto: via WiFi Alliance

Samsung se concentrează din ce în ce mai mult pe gama mid-range Galaxy A. Aceasta este extinsă și actualizată aproape lunar de gigantul tech. Și nu este de mirare! Samsung Galaxy A10, Galaxy A20 și Galaxy A50 s-au numărat printre cele mai bine vândute smartphone-uri la nivel global anul trecut. Acum Samsung Galaxy A31 (SM-A315F / DS) a fost certificat de Wi-Fi Alliance și poate fi lansat în orice moment.

Datele de mai sus au fost publicate de mai multe companii de cercetare de piață și toate au spus același lucru. În plus și Samsung Galaxy S10+ a mai fost în primele zece cele mai vândute telefoane Samsung în 2019. Din câte se pare compania Samsung nu este mulțumită cu doar patru smartphone-uri în primele zece cele mai vândute din lume. Samsung Galaxy A31 este aproape de lansare și gigantul tech aduce pe piață un nou telefon mid-range tentant pentru cumpărători.

Galaxy A31 poate apărea alături de Galaxy A11 și Galaxy A41

Despre Samsung Galaxy A31 au mai fost informații în ultima vreme. Am avut parte de o serie de scurgeri de informații și zvonuri, prin care avem o idee despre ce poate oferi viitorul gadget al gigantului tech. După lansarea telefoanelor Samsung Galaxy A51 și Galaxy A71, la începutul anului, Samsung este gata să anunțe triada Galaxy A11, Galaxy A31 și Galaxy A41. Știrea de astăzi privește al doilea dintre cele trei modele – Galaxy A31, proaspăt certificat de Wi-Fi Alliance.

Documentația provenită de la Wi-Fi Alliance de cel mai multe ori nu spune multe lucruri și la fel se întâmplă și acum. Aflăm totuși că Galaxy A31 va veni cu sistemul de operare Android 10, iar conexiunea Wi-Fi va fi dual band. Suportă benzile de rețea de 2,4 GHz și 5 GHz. Va avea suport Wi-Fi Direct, inclusiv Wi-Fi a / b / g / n / a / ac. Literele „DS” din numărul modelului (SM-A315F / DS) indică suportul dual-SIM. Să spunem că cea mai importantă concluzie care se trage după vizita lui A31 la Wi-Fi Alliance este că lansarea și comercializarea smartphone-ului este iminentă.

Camera macro este folosită pentru a face fotografii de foarte aproape fără echipament suplimentar. Într-o fotografie macro dimensiunea subiectului fotografiat este mai mare decât dimensiunea sa reală. Obiectul poziționat în fața camerei este afișat foarte mare și camera surprinde foarte multe detalii.

Baterie mai mare pe Galaxy A31 decât pe Galaxy A30

Smartphone-ul ar trebui să vină cu o baterie de 5.000mAh. Va veni cu o performanță îmbunătățită a bateriei și va avea o capacitate mai mare cu 1.000mAh în comparație cu smartphone-ul Galaxy A30. Camera principală va avea 48MP (aceeași cameră aflată pe Galaxy A51) și va fi flancată de una de 5MP, probabil una macro.

Conform colegilor noștri de la site-ul italian HDBlog smartphone-ul Samsung va fi disponibil în trei culori: negru, alb și roșu. Samsung a lansat pe Galaxy A30 în februarie 2019, care a ajuns la vânzare în martie 2019. Deoarece au trecut 12 luni este timpul apariției unui succesor și el este foarte aproape.