Samsung Galaxy A31 primește în cele din urmă actualizarea Android 11

711
Samsung Galaxy A31 primese in cele din urma actualizarea Android 11
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung Galaxy A31 a fost al doilea smartphone cel mai bine vândut la nivel global, în ianuarie 2021. Telefonul a fost lansat în luna martie 2020 cu sistemul de operare Android 10 (One UI 2.1) la bord. Acum Galaxy A31 a început să primească actualizarea la Android 11. Împreună cu cea mai recentă versiune a Android, actualizarea include și cel mai recent patch de securitate de la Samsung.

Samsung a lansat actualizarea Android 11 și interfața One UI 3.1 la Samsung Galaxy A31 (SM-A315N) în Coreea de Sud. Această actualizare, cu versiunea de firmware A315NKSU1CUD3, include și patch-ul de securitate din aprilie 2021. Conform SamMobile, actualizarea de software ocupă un spațiu de memorie de 2.036,12MB.

Samsung Galaxy A31 primește Android 11 și One UI 3.1

Noua actualizare aduce design-uri de pictograme reîmprospătate, permisiuni unice, permisiuni de aplicații resetare automată, bule de chat, secțiunea de conversații în zona de notificări, widget dedicat pentru player media în zona de notificări, aplicații stoc îmbunătățite și acces mai ușor la comenzile inteligente de acasă. Samsung Galaxy A31 primește și posibilitatea de a elimina datele de localizare GPS din imagini în timp ce le partajați.

Actualizarea include, de asemenea, mai multe widget-uri pentru ecranul de blocare și opțiuni îmbunătățite pentru ecranul de blocare dinamic. Aduce mai multe design-uri AoD, fundaluri video pentru apeluri vocale și îmbunătățire a bunăstării digitale și a controalelor parentale.

AoD – Always On Display. Este o caracteristică a smartphone-ului care afișează informații limitate în timp ce telefonul este în repaus. A fost introdusă pentru prima dată de Nokia în 2009 pe Nokia N86. Funcția AoD consumă ~3% din baterie.

Actualizarea pentru telefonul Samsung Galaxy A31 vine cu o lună în avans față de programul initial de actualizare Samsung. Această actualizare marchează prima actualizare majoră a sistemului de operare pentru acest smartphone. Samsung Galaxy A31 are procesorul MediaTek Helio P65 SoC, asociat cu 6GB RAM. Configurarea foto spate este quad-camera, cu o camera principală de 48 megapixeli.

Deoarece actualizarea a fost lansată în Coreea de Sud, ne așteptăm se extindă în alte regiuni în perioada următoare. Veți primi o notificare pentru actualizare în momentul în care sosește. Pentru că actualizarea are o dimensiune mare (2,03GB) este recomandabil să o descărcați și să o instalați conectat la Wi-Fi. Recomandăm și o baterie încărcată cel puțin 50%. Puteți verifica manual actualizarea mergând la Setări » Actualizare software și, când este disponibilă, atingeți Descărcare și instalare. Ne așteptăm să ajungă în Europa în următoarele săptămâni.