Varianta Samsung Galaxy A32 4G există, vine împreună cu modelul 5G

1504
Varianta Samsung Galaxy A32 4G exista vine impreună cu modelul 5G
Sursa Foto: @OnLeaks

Suntem cu ochii pe dezvoltarea viitorului Galaxy A32 de mult timp. În iulie era deja clar că va fi unul dintre cele mai ieftine telefoane 5G Samsung din 2021. De atunci am aflat din ce în ce mai multe despre dispozitiv, până când au apărut primele randări la sfârșitul lunii trecute. Un lucru a rămas neclar în tot acest timp: va exista de fapt un și Galaxy A32 4G.

Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy A32 în două variante: una cu o conectivitate 4G și una cu 5G. Pentru cei care sunt interesați și de numărul de model: acestea sunt SM-A325F și respectiv SM-A326B.

Samsung Galaxy A32 în două variante:4G și 5G

Informațiile pe care le-am primit acum arată că acesta este într-adevăr modelul mid-range și va fi disponibil în două variante. Pe lângă deja cunoscutul Galaxy A32 cu 5G (SM-A326B), Samsung va lansa și un Galaxy A32 4G (SM-A325F), conform GalaxyClub. Nu este clar în acest moment care sunt diferențele exacte în hardware între cele două modele. Putem adăuga că Galaxy A32 4G va fi probabil în magazine în negru și violet deschis – la fel ca modelul Galaxy S21.

Și, la fel ca noul model de top, A32 primește și sistemul de operare Android 11 direct din cutie. În ceea ce privește camerele, Galaxy A32 împrumută departamentul foto de la Samsung Galaxy A42 5G. Va avea o cameră principală de 48MP, un obiectiv cu unghi larg de 8MP, o cameră macro de 5MP și o cameră de adâncime de 2MP. Frontal pentru apeluri video și selfie va avea o cameră de 20MP.

Camera de adâncime nu face efectiv fotografii, doar cartografiază zona din fotografie pentru adâncimea câmpului. Adâncimea câmpului este distanța dintre cele mai apropiate și cele mai îndepărtate obiecte dintr-o fotografie.

Samsung Galaxy A32 va fi cel mai ieftin telefon din seria A pe care Samsung îl va lansa la începutul anului 2021. Nu excludem în 2021 și apariția unor modele Galaxy M cu o conectivitate 5G, dar aceasta este doar o presupunere. Un Galaxy A52 și Galaxy A72 sunt, de asemenea, în lucru la Samsung, cu – probabil – hardware mai rapid și camere mai bune. Toate aceste trei modele vor apărea atât ca versiuni 4G, cât și 5G.

Nu se știe momentan data lansării

Ceea ce nu îndrăznim să spunem este dacă toate aceste versiuni vor fi lansate și în România. Da, probabil puteți cumpăra un Galaxy A32, A52 și A72 aici, dar nu știm dacă toate vor fi și 4G și 5G.

Nu se știe când aceste modele vor fi lansate. În ultimii ani Galaxy A50 / 51 și Galaxy A70 / 71 au venit la sfârșitul sau începutul anului. Este foarte posibil ca în momentul lansării seriei Galaxy S21 aceste modele să fie deja la vânzare.