Galaxy A42 5G lansat, cel mai accesibil smartphone 5G de până acum

936
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat ieri noul smartphone Galaxy A42 5G, continuând să consolideze și mai mult seria Galaxy A prin aducerea conectivității 5G la un preț foarte accesibil. Noul dispozitiv este echipat cu toate inovațiile esențiale așteptate de utilizatorii seriei Galaxy A. Are patru camere la spate, un display-ul Infinity-U și o baterie de lungă durată cu încărcare rapidă.

Sunt foarte entuziasmat să vă dezvălui cel mai accesibil smartphone 5G de până acum. Galaxy A42 5G oferă, pe lângă inovație, și funcții premium ce se îmbină perfect cu conectivitatea 5G super-rapidă; acest lucru face parte din angajamentul nostru continuu de a facilita accesul conectivității de generație nouă pentru cât mai mulți oameni”. A spusTiberiu Dobre, Head of Mobile Division Samsung România și Bulgaria.

Samsung Galaxy A42 5G cu ecran de 6,6 inch

Galaxy A42 5G oferă capacități de streaming și descărcări hiper-rapide cu ajutorul tehnologiei 5G. Indiferent dacă utilizatorii optează pentru jocuri mobile în timp ce se află în deplasare sau streaming live în rezoluție 4K, conectivitatea super-rapidă le va asigura un timp de răspuns cu mai puține întârzieri și performanțe maxime de fiecare dată.

Display-ul imersiv HD Super AMOLED Infinity-U de 6,6 inch dă viață filmelor preferate la o claritate cinematografică. Bateria de 5.000mAh cu încărcare rapidă le permite utilizatorilor să urmărească, să acceseze și să deruleze conținutul dorit mult timp.

Spatele dispozitivului dispune de un model stratificat, care creează un aspect vizual modern, premium. Designul ergonomic și marginile rotunjite fac din noul Galaxy A42 5G un dispozitiv confortabil și ușor de utilizat cu o singură mână. Este disponibil în trei culori atrăgătoare; Prism Dot Black, Prism Dot White și Prism Dot Grey.

Galaxy A42 5G are patru camere puternice cu multiple funcții, care facilitează surprinderea sau înregistrarea momentelor ce merită imortalizate. Camera principală de 48MP și camera Ultra Wide de 8MP pot realiza fotografii landscape uimitoare. În același timp camera Macro de 5MP și camera de adâncime de 5MP pot surprinde detalii mai complexe ale obiectelor din prim-plan și pot crea un efect de estompare a fundalului în jurul subiectului. Există și o cameră de 20MP în partea din față pentru fotografii de tip selfie și apeluri video.

Samsung Galaxy A42 are 4GB de RAM și 128GB de stocare, extensibilă cu un Micro-SD de până la 1TB. În acest fel utilizatorii vor putea surprinde și salva videoclipuri și fotografii fără grija spațiului de stocare. Noul model se va alătura altor modele 5G din seria Galaxy A, Samsung Galaxy A51 5G și Galaxy A71 5G. Galaxy A42 5G va fi disponibil în România începând cu luna noiembrie.