Samsung Galaxy A32 5G certificat de Bluetooth SIG, mai aproape de lansare

562
Samsung Galaxy A32 5G certificat de Bluetooth SIG aproape de lansare
Sursa Foto: @OnLeaks

Samsung lucrează la lansarea unui nou smartphone 5G de nivel mediu, supranumit Samsung Galaxy A32 5G. Relativ recent, am văzut pe Samsung Galaxy A32 5G pe site-ul bazei de date Geekbench. Acum am reușit să localizăm același dispozitiv pe site-ul de certificare Bluetooth SIG, ceea ce sugerează o lansare iminentă.

Privind la certificarea Bluetooth SIG pentru viitorul smartphone Samsung Galaxy A32 5G vedem ce ne rezervă dispozitivul. Smartphone-ul A32 5G a primit certificarea Bluetooth, semn că se află înainte de lansarea oficială. Dispozitivul va fi lansat atât în variantă cu un singur SIM, cât și în variantă dual-SIM.

Galaxy A32 5G cu procesor MediaTek și baterie de 5.000mAh

După cum se vede în imaginea de certificare Bluetooth SIG, Samsung Galaxy A32 5G (cu numerele de model Samsung SM-A326B, SM-A326BR_DS și SM-A326B_DS) a fost certificat de două zile. Certificarea Bluetooth SIG confirmă cele două variante de SIM și în afară de acest lucru nu menționează în mod explicit nimic atunci când vine vorba de specificațiile și caracteristicile dispozitivului.

Acestea fiind spuse, știm deja că Samsung Galaxy A32 5G va fi alimentat de un procesor octa-core MediaTek Dimensity 720. Acesta va fi asociat cu  4GB de memorie RAM. În ceea ce privește bateria, A32 5G va fi alimentat de una cu o capacitate de 5.000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 15W. Acest lucru îl știm datorită certificării de către agenția americană FCC, pe care am văzut-o acum puțin timp.

Primul smartphone dual-SIM a fost Benefon Twin, lansat de Benefon în 2000. La începutul anilor 2000 au urmat Nokia, Samsung și Sony. Apple a adăugat suport dual SIM în modelele sale iPhone XS (2018).

În privința afișajul dispozitivului, conform MySmartPrice, viitorul smartphone Samsung 5G va avea un afișaj Infinity-U de 6,5 inch (16,51 centimetri). Va exista și o mufă pentru căști de 3,5 mm, mufă încă foarte apreciată de fanii telefoanelor Samsung. A32 5G va fi cel mai ieftin smartphone cu o conectivitate 5G ce va fi lansat de Samsung. Cel puțin deocamdată.

Mai multe telefoane 5G mid-range vor fi lansate anul acesta

Din seria Galaxy A, tot cu o conectivitate 5G, Samsung mai are planificat pe Galaxy A42 5G, A52 5G și Galaxy A72 5G. Este foarte posibil să le vedem lansate pe unele dintre acestea la începutul anului acesta.

Deocamdată, acestea sunt toate informațiile pe care le știm despre viitorului Samsung Galaxy A32 5G. Suntem siguri că vom primi mai multe informații despre acesta în zilele următoare, pe măsură ce se apropie data lansării. Suntem siguri că va ajunge și în România după lansare.