Samsung Galaxy A72 5G: designul a fost dezvăluit înainte de lansare

1042
Designul Samsung Galaxy A72 5G a fost dezvăluit inainte de lansare
Sursa Foto: @OnLeaks

Designul telefonului Samsung Galaxy A72 5G a fost dezvăluit datorită mai multor fotografii scurse. Aceste randări provin de la OnLeaks, alias Steve Hemmerstoffer, care le-a distribuit prin intermediul platformei „Voice”. Design-ul lui Galaxy A72 5G dezvăluie un telefon mare cu spatele din „Glasstic”.

Acest smartphone Samsung Galaxy A72 5G va avea pe marginile laterale un cadru din aluminiu, dar capacul din spate nu va fi din sticlă. Va fi din plastic sau așa cum îi place companiei Samsung să-i spună … Glasstic. Samsung pune tot mai multe astfel de capace spate din Glasstic pe telefoanele sale în ultima vreme. În acest fel ne putem aștepta la mai multe dintre smartphone-urile mid-range cu spatele din Glasstic.

Samsung Galaxy A72 5G cu patru camere la spate

Din ce vedem din aceste fotografii viitorul Samsung Galaxy A72 5G are și marginile subțiri. Nu sunt la fel de subțiri ca cele din seria Galaxy S21, desigur, dar sunt suficient de subțiri. Totuși, marginea de jos este oarecum mai groasă decât celelalte. Dispozitivul include, de asemenea, un orificiu central sus în ecran, pentru camera selfie, ecran ce va fi Infiniy-O, conform AndroidHeadlines. Acea gaură a camerei pare să fie destul de mică în comparație cu ce am mai văzut la alte telefoane.

Smartphone-ul Samsung va avea patru camere pe spate. Butoanele de pornire și volum sunt amplasate în partea dreaptă a dispozitivului. Partea din spate a telefonului pare să fie plată. Revenind puțin la acest Glasstic și modelele Galaxy S21 și Galaxy S21+ vor avea capacul spate tot din Galsstic. La fel este cazul cu Samsung Galaxy S20 FE, tot cu spatele din acest material plastic.

Numele Glasstic este o combinație între cuvintele „glass” (sticlă) și “plastic”. A fost obținut dintr-o combinație de diferite materiale plastice și sticlă pentru o mai mare rezistență. Are o suprafață lucioasă și rezistentă, asemănătoare sticlei.

Posibilă lansare la începutul anului 2021

Trei dintre camerele foto spate par a fi destul de mari, în timp ce a patra este mai mică. Un bliț LED este, de asemenea, o parte a modulului unde se află camerele foto. Modulul camerelor este ieșit puțin peste nivelul capacului spate, în timp ce marca Samsung este vizibilă pe spate ceva mai jos.

Acest telefon arată destul de similar cu Samsung Galaxy A52 5G care a apărut recent și el în fotografii. De fapt, arată aproape identic cu acel smartphone. Samsung Galaxy A72 5G va avea un ecran plat de 6,7 inch (17,02 cm). A52 5G va măsura 165 x 77,4 x 8,1 mm (9,9 mm cu modulul camerelor foto), în timp ce va fi inclusă și o mufă pentru căști de 3,5 mm.

Acest telefon va deveni oficial la începutul anului 2021, deși nu știm exact când. Posibil să fie lansat alături de Galaxy A52 5G.