Samsung Galaxy A32 5G certificat de FCC, data de lansare este aproape

825
Samsung Galaxy A32 5G certificat de FCC data de lansare este aproape
Sursa Foto: @OnLeaks

Se pare că Samsung lucrează la câteva smartphone-uri de nivel mediu, precum Galaxy A72 5G, Galaxy A52 5G și Galaxy A32 5G. Sosirea lui Galaxy A32 5G s-ar putea apropia, deoarece a primit aprobarea Comisiei Federale de Comunicații (FCC) din SUA. Documentele FCC au mai dezvăluit și câteva informații despre Samsung Galaxy A32 5G.

Informațiile recente au arătat că SM-A326J este numărul modelului smartphone-ului Samsung Galaxy A32 5G. Documentele publicate de FCC au dezvăluit că dispozitivul va ajunge cu suport pentru conectivitate 5G, NFC și încărcare rapidă de 15W.

Ecran cu diagonala de 6,5 inch pe Samsung Galaxy A32 5G

La începutul acestei luni, tipster de încredere @OnLeaks a distribuit fotografii bazate pe CAD cu Galaxy A32 5G. Acesta a dezvăluit că telefonul va avea un spate din plastic cu un aspect sticlos, cel mai probabil din Glasstic.

Partea din spate a telefonului are un design unic, care include patru camere foto. Se speculează că va avea camere de 48MP + 8MP + 5MP +5MP, ultimele două una macro și una de adâncime. Un bliț LED și un senzor necunoscut momentan sunt plasate în acest modul, alături de cele trei camere aliniate vertical. În partea din față, smartphone-ul are un ecran de 6,5 inch (16,51 centimetri), cu o mică crestătură în forma unui strop de apă în cădere (Infinity-U). Acolo probabil va avea o cameră de 20MP. Se așteaptă ca smartphone-ul să sosească cu sistemul de operare Android 11 preinstalat și, probabil, interfața Samsung One UI 3.0.

Android a fost oferit inițial companiei Samsung de Andy Rubin. Directorii Samsung au râs de Andy Rubin – „au râs de mine în sala de consiliu”, după ce acesta le-a prezentat în 2004 sistemul de operare Android. A fost refuzat!

Galaxy A32 5G va fi cel mai ieftin telefon Samsung cu o conectivitate 5G. Galaxy A42 5G este disponibil cu un preț de pornire de 369 de euro pe piețele europene. Conform GizmoChina, există posibilitatea ca Galaxy A32 5G să înceapă de la 299 de euro.

Recent au apărut și fotografii cu Galaxy A72 5G. Va fi o versiune mai mare a viitorului Galaxy A52 5G. Galaxy A72 5G este așteptat să sosească cu un ecran de 6,7 inch și un sistem de patru camere de 64MP + 12MP (ultra-wide) + 5MP (macro) + 5 megapixeli (adâncime).