Galaxy A32 5G, noi imagini și informații despre cel mai ieftin telefon 5G

1154
Galaxy A32 5G noi imagini si informatii despre cel mai ieftin telefon 5G
Sursa Foto: @onleaks

În septembrie, Samsung a prezentat smartphone-ul Galaxy A42 5G pe piețele europene. Telefonul cu procesor Snapdragon 750G este cel mai accesibil telefon 5G de la Samsung. Informații recente au arătat că acest titlul va fi în curând preluat de Galaxy A32 5G.

Acest nou model încă nu a sosit, dar informații despre el încep deja să apară. Ieri cunoscutul tipster OnLeaks a împărtășit randări CAD cu Galaxy A32 5G și vedem pentru prima dată designul acestuia. OnLeaks a spus că Samsung Galaxy A32 5G va avea un șasiu din policarbonat. Majoritatea telefoanelor Samsung disponibile pe piață au margini curbate și camere aflate într-un modul mai proeminent. Cu toate acestea, viitorul A32 5G are un alt aspect. Spatele este plat și nu are un modul pentru camerele foto.

Galaxy A32 5G cu ecran Infinity-V și triple-camera

Camerele triple aliniate vertical de pe A32 5G ies puțin peste nivelul carcasei spate din plastic. Cele trei camere sunt însoțite de un bliț LED și un senzor momentan necunoscut. Partea frontală a smartphone-ului este prevăzută cu un ecran cu diagonala de aproximativ 6,5 inch (16,51 centimetri). Camera selfie este găzduită în interiorul crestăturii unui ecran Infinity-V. Afișajul este înconjurat de rame relativ groase și are o bărbie cam mare pentru normele actuale.

Samsung Galaxy A32 5G măsoară în jur de 164,2 x 76,1 x 9,1 mm, iar grosimea acestuia crește cu 1 mm în zona camerelor din spate. Receptorul este echipat cu un scaner de amprente plasat pe lateral, o mufă audio de 3,5 mm, un port USB-C și un difuzor extern în jurul marginilor. Sunt diferențe față de Galaxy A42 5G.

GizmoChina este un site chinezesc cu sediul în Shenzhen. Este un blog tehnic în special despre smartphone-uri, AI, SmartThings și alte tehnologii revoluționare. Este unul dintre cele mai accesate site-uri din domeniu cu peste trei milioane de utilizatori lunar.

Potrivit GizmoChina de unde provine informația, nu sunt alte detalii despre celelalte specificații aflate pe Galaxy A32 5G. Zvonurile spun că modulul camerei ar putea găzdui o cameră principală de 48MP, o cameră ultra-wide probabil de 8MP și un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Conform ultimelor informații smartphone-ul va avea la lansare Android 11 și Samsung One UI 3.0 din cutie.

În timp ce doar Samsung știe data nașterii, se pare că lansarea ar putea să nu fie foarte departe.