Samsung Galaxy A32 5G apare pe pagina oficială de asistență

422
Samsung Galaxy A32 5G apare pe pagina oficiala de asistenta
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Se pare că Samsung este foarte aproape de lansarea smartphone-ului 5G de nivel mediu Samsung Galaxy A32 5G. Pagina de asistență pentru viitorul smartphone Galaxy A32 5G este live pe site-ul oficial al companiei înainte de lansare. De asemenea, Samsung Galaxy A52 4G, Galaxy F62 și Galaxy A32 4G au fost recent certificate de Biroul Indian de Standare (BIS), sugerând o lansate iminentă.

Până în prezent am publicat o mulțime de informații despre specificațiile, caracteristicile și fotografii cu viitorul Samsung Galaxy A32 5G. Acum lucrurile au intrat în linie dreaptă. Smartphone-ul 5G Samsung a fost listat pe pagina oficială de asistență a companiei în mai multe țări, ceea ce înseamnă că data lansării este foarte aproape. Posibil să îl vedem la Galaxy Unpacked 2021.

Galaxy A32 5G cu procesor MediaTek Dimensity 720

După cum se vede pe pagina oficială de asistență pentru dispozitiv (Samsung UK și Samsung Ireland), Samsung Galaxy A32 5G (cu numărul de model SM-A326B / DS) a fost listat oficial înainte de lansarea oficială. Pagina de asistență pentru dispozitiv nu menționează în mod explicit nimic despre specificațiile și caracteristicile sale. Singurul lucru ce îl aflăm de acolo este că va fi o variantă dual-SIM.

În ceea ce privește specificațiile și caracteristicile, Samsung Galaxy A32 5G are un procesor octa-core MediaTek Dimensity 720 (MT6853V). Procesorul va fi asociat cu 4GB de memorie RAM. În ceea ce privește bateria, Galaxy A32 5G va avea un acumulator de 5.000mAh. Va avea suport pentru încărcare rapidă de până la 15W printr-un port de încărcare USB Type-C. Smartphone-ul va avea un ecran cu diagonala de 6,5 inch (16,51 centimetri). A32 5G va fi cel mai ieftin smartphone cu o conectivitate 5G ce va fi lansat de Samsung. Din seria Galaxy A, tot cu 5G, Samsung va mai lansa în perioada următoare pe Galaxy A52 5G și Galaxy A72 5G.

BIS – Bureau of Indian Standards este organismului național de standardizare din India. A fost fondat în 23 decembrie 1986. BIS are are 25 de membri provenind din guvernele centrale sau de stat, industrie, instituții științifice și de cercetare și organizații de consumatori.

Galaxy A52 4G, Galaxy F62 și A32 4G certificate de BIS

Chiar dacă Samsung Galaxy Unpacked 2021 este foarte aproape și vom primi vedetele începutului de an de la Samsung, compania mai are pe conductă și modele din gama mid-range aproape de lansare. Zilele trecute, Galaxy A52 4G, Galaxy A32 4G și Samsung Galaxy F62 au fost observate pe site-ul indian BIS. Conform MySmartPrice, apariția aici sugerează de obicei o lansare în perioada imediat următoare.

Pentru moment, acestea sunt toate informațiile pe care le avem despre viitorul Samsung Galaxy A32 5G. Fiind înainte de lansare suntem siguri că vom primi mai multe informații despre acestea în zilele următoare.