Samsung Galaxy A32 5G: au apărut primele imagini

792
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a dezvăluit deja câteva telefoane Galaxy A bugetare menite să intre pe piață la începutul anului 2021. Este vorba Samsung Galaxy A12 și Samsung Galaxy A02s, numai că acestea sunt limitate la conectivitate 4G. Între timp, cel mai accesibil telefon 5G Samsung din 2021 ar putea fi Galaxy A32 5G, încă neanunțat.

Primele informații despre acest model apărut pentru prima dată în vară. De atunci nu am aflat puține lucruri despre el, doar că va fi lansat cândva în anul 2021. Apoi am cam uitat de acest model. Acum a ajuns iarăși în prim-plan. Au apărut mai multe fotografii cu Samsung Galaxy A32 5G din care vedem presupusul său design.

Galaxy A32 5G cu ecran Infinity-U și scaner de amprente lateral

Fotografiile au fost publicate de SamMobile, un site care nu mai are nevoie de prezentări, este serios cu surse de încredere. Presupunând că randările sunt exacte, ceea ce vedem este un telefon mono-corp și nu un design sandwich-sticlă. Din fotografii vedem că Galaxy A32 5G pare să aibă triple-camera la spate poziționate vertical, într-un modul de o formă inedită. Acestea sunt fotografii brute, conform sursei, deci modulul camerei poate arăta diferit în final, poate fi pătrat sau dreptunghiular. Oricare ar fi cazul, informațiile anterioare indică o camera principală de 48MP, posibil una ultra-wide și una de adâncime de 2MP.

Fotorafiile sugerează că A32 5G va fi echipat cu un afișaj Infinity-U, spre deosebire de Galaxy A12 și A02s, ambele cu un afișaj Infinity-V. În plus, randările arată că Galaxy A32 5G ar trebui să dispună de un scaner de amprentă montat lateral. Tastele de volum se află pe marginea dreaptă, iar marginea de jos găzduiește un port USB-C. Tot acolo vedem o grilă pentru difuzoare și un jack de 3,5 mm.

SamMobile este un site din Olanda fondat în 2011. Este printre cele mai importante site-uri din lume care publică știri despre Samsung. Are și redactori români care publică pe site. Publică recenzii și comparații între telefoanele mobile și între alte dispozitive purtabile Samsung.

SamMobile specifică în mod deosebit că fotografiile nu provin de la Samsung. Sursa este un producător de carcase terță parte. Sigur acest producător a avut acces la specificațiile și dimensiunile corecte, dar este posibil să nu cunoască detalii mai fine referitoare la designul lui Galaxy A32 5G. Prin urmare, unele detalii văzute în aceste fotografii s-ar putea să nu fie corecte. În acest fel nu avem nicio o garanție că acesta va fi designul final al telefonului.