Samsung Galaxy A32 4G primește Android 12 și One UI 4.1

465
Samsung Galaxy A32 primește Android 12
Sursa Foto: via SamMobile.com

Compania sud-coreeană a lansat actualizarea Android 12 și One UI 4.1 pentru Samsung Galaxy A32. Actualizarea se lansează în prezent în India, în timp ce alte țări ar putea primi actualizarea în următoarele câteva săptămâni. Modelul Samsung Galaxy A32 5G a primit actualizarea Android 12 și interfața aferentă în urmă cu câteva săptămâni.

Actualizarea Android 12 și One UI 4.1 pentru Samsung Galaxy A32 vine cu versiunea de firmware A325FXXU2BVD6. De asemenea, aduce patch-ul de securitate din aprilie 2022 care remediază peste 80 de vulnerabilități de confidențialitate și securitate. Actualizarea va fi lansată în zilele următoare pe mai multe piețe la nivel global. Dacă sunteți utilizator de Samsung Galaxy A32 și locuiți în India, acum puteți descărca și instala actualizarea Android 12 navigând la Setări » Actualizare software și atingând Descărcare și instalare. Vă sugerăm să aveți bateria încărcată măcar 50% și să efectuați descărcarea și instalarea printr-o rețea Wi-Fi.

Funcții actualizate pe Samsung Galaxy A32 cu Android 12

Actualizarea Android 12 pentru Samsung Galaxy A32 aduce multe noutăți pe acest telefon lansat în februarie 2021. Primiți un design reîmprospătat al interfeței de utilizare cu funcția Paleta de culori; noi modele de widget-uri; AoD și Dark Mode îmbunătățite; meniu de partajare îmbunătățit și mai multe widget-uri pentru ecranul de blocare. Samsung și-a îmbunătățit, de asemenea și aplicațiile stoc. Amintim aici Samsung Calendar, Samsung Messages, Samsung My Files, Samsung Internet și Samsung Keyboard.

Conform jurnalului oficial de modificări, aplicația Galerie permite acum eliminarea informațiilor despre dată, oră și locație în timp ce partajați imagini. De asemenea, creează povești mai bune din imaginile și videoclipurile tale și oferă o sortare mai ușoară a albumelor. Tastatura Samsung primește perechi de emoji animate, o bară de acces rapid pentru stickere și GIF-uri și sugestii de limbă bazate pe gramatică. Vedeți pe I❤️Samsung cum să creați GIF-uri pe telefoanele Samsung Galaxy!

Graphics Interchange Format (GIF). Este un format introdus în 1987 de către compania CompuServe. De atunci a intrat în uz general pe World Wide Web datorită suportului larg și portabilității sale. Facebook a adăugat suport GIF în mai 2015.

Acum puteți schimba locația de ieșire audio direct din ecranul de blocare. Aplicația pentru cameră a fost curățată, iar înregistrarea video începe imediat ce atingeți butonul declanșator în modul Video. Actualizarea aduce și Portret Mode pentru animalele de companie și adaugă o funcție îmbunătățită de scanare a documentelor.

AR Emoji, Rutinele Bixby și Samsung DeX îmbunătățite cu noua actualizare

Emojiurile AR primesc până la 10 ipostaze sau expresii. Puteți face mișcări de dans pentru AR Emojis, le puteți folosi ca imagine de profil pentru contul dvs. Samsung, puteți să vă creați propriile haine și să le folosiți ca mască facială în timpul apelurilor video. Bixby, Rutinele Bixby și funcțiile de accesibilitate au fost, de asemenea, îmbunătățite, conform SamMobile. Samsung DeX, panourile Edge și Picture-in-Picture (imaginea în imagine) au fost îmbunătățite.

Confidențialitatea și securitatea au fost, de asemenea, îmbunătățite cu Android 12 și One UI 4.1 pe Galaxy A32. Există acum un tablou de bord dedicat confidențialității, comutări rapide de setare pentru a activa/dezactiva camera și microfonul în sistem și indicatori de confidențialitate pentru starea de utilizare activă a camerei și a microfonului. Puteți alege să permiteți aplicațiilor să utilizeze locații aproximative sau precise. Telefonul vă anunță când orice aplicație sau serviciu vă accesează datele din clipboard.