Samsung Galaxy A32 și Galaxy A52: culori și mai multe detalii

874
Sursa Foto: Samsung

Samsung va comercializa viitoarele telefoane Galaxy A32 și Galaxy A52 într-o serie de mai multe culori. Ambele dispozitive vor apărea și într-o versiune cu conectivitate 5G. În plus, aflăm câteva detalii despre camerele de pe Samsung Galaxy A32.

Când Samsung a lansat Galaxy S20 FE în această toamnă, s-a observat, printre altele, că îl puteți cumpăra într-un număr mare de culori mai vesele. Această tendință se pare că va continua și în următoarea generație din 2021 a popularei serii Galaxy A. Samsung va lansa atât Galaxy A32, cât și Galaxy A52 nu numai în alb și negru, ci și în albastru și portocaliu. De asemenea, am văzut aceste culori pe recentul Galaxy S20 FE, ceea ce ne face să bănuim că pot exista mai multe variante de culori pentru A32 și A52 în conductă. Momentan acestea sunt culorile despre care știm în prezent că vor fi pe cele două modele.

Galaxy A32 cu o cameră principală de 48MP

Anterior, am mai dezvăluit o serie de detalii despre aceste dispozitive. De exemplu, știm din iulie că Galaxy A32 va fi disponibil și în variantă 5G. Mai mult, este clar că dispozitivul are o cameră principală de 48MP și una de adâncime de 2MP. Conform Galaxy Club, telefonul va avea încă două camere pe spate: o cameră de 13MP și o cameră de 8MP. Acestea vor fi cel mai probabil una cu unghi larg și o cameră macro.

Știm mai multe lucruri și despre Galaxy A52. Urmașul lui Samsung Galaxy A51 trebuie să se ridice la înălțimea predecesorului său. În acest sens va avea o cameră principală de 64MP și o cameră macro de 8MP. Samsung lucrează la variantele Galaxy A52 4G (SM-A525F) și cu o conectivitate 5G (SM-A526B).

Camera macro face fotografii de foarte aproape pentru a surprinde multe detalii. A fost folosită mai mult pe aparatele foto profesionale. Macro-fotografia este folosită, pentru animale, plante sau alte obiecte mici, cum ar fi bijuterii, monede, timbre, printre altele.

Presupunem că Samsung va lansa pe Galaxy A32 și A52 la sfârșitul anului 2020. Un Galaxy A72 face parte din noua generație. Noile dispozitive vor fi apoi în magazine în ianuarie. Sigur dacă Samsung nu se abate de la stilul de lansare din ultimii ani cu seria Galaxy A.

Samsung testează deja pe Galaxy A52 5G cu Android 11, probabil că acest sistem de operare va fi la bord. Un alt detaliu aflat recent este că telefonul are 6GB RAM, dar așteptam așa ceva, mai ales că Galaxy A42 5G are și el o opțiune de 6GB. Ieri Galaxy A52 5G a apărut pe Geekbench unde a obținut 298 puncte în single-core și 1.001 puncte în multi-core. Se pare că Galaxy A52 5G va fi alimentat de Snapdragon 750G