Samsung Galaxy A33 5G cu baterie de 5.000mAh și încărcare de 25W

716
Samsung Galaxy A33 5G cu baterie de 5000mAh si incarcare de 25W
Sursa Foto: prin OnLeaks / 91mobiles

Recent, viitorul Samsung Galaxy A33 5G a fost depistat pe platforme de certificare precum Bluetooth SIG și SafetyKorea. Bluetooth SIG a certificat partea de conectivitate iar SafetyKorea bateria. Acum, smartphone-ul cu numărul de model SM-A336M/DSN, alias Galaxy A33 5G, a fost certificat de FCC. Noua certificare a dezvăluit dimensiunea bateriei și capacitățile de încărcare ale dispozitivului.

Listarea pe site-ul Federal Communications Commission (FCC) din SUA a lui Samsung Galaxy A33 5G a dezvăluit că ar putea avea suport pentru încărcare rapidă de 25W. Încărcătorul de 25W listat pe site-ul FCC are numărul de model (EP-TA800). Există posibilitatea ca, în timp ce dispozitivul poate accepta încărcare de 25W, pachetul său comercial să include doar un încărcător de 15W.

Baterie de 5.000mAh pe Samsung Galaxy A33 5G

Listarea pe site-ul comisiei americane a dezvăluit în continuare că dispozitivul va include o baterie cu numărul de model EB-BA336ABY. La vizita anterioară pe site-ul de certificare SafetyKorea, am aflat că Samsung Galaxy A33 5G va avea o baterie cu o capacitate de 5.000mAh.

Mai multe informații anterioare au dezvăluit că Galaxy A33 5G va fi echipat cu un ecran AMOLED tip Infinity-U de 6,4 inch (16,26 centimetri). Ecranul este posibil să aibă suport pentru rezoluția Full HD+, conform GizmoChina. Se speculează că va fi alimentat de un procesor MediaTek Dimensity. Cu toate acestea, detaliile procesorului sunt necunoscute.

GizmoChina este un site chinezesc cu sediul în Shenzhen. Este un blog în special despre smartphone-uri, AI, SmartThings și alte tehnologii revoluționare. Este unul dintre cele mai accesate site-uri din domeniu cu peste trei milioane de utilizatori lunar.

În departamentul foto, Samsung Galaxy A33 5G poate include quad-camera la spate. Sunt informații despre o camera principală de 48MP; una ultra-wide de 8MP; o cameră macro de 5 megapixeli; și un senzor de adâncime de 2MP. Despre camera frontală nu avem detalii, dar poate fi de 13MP. Din ce vedem în aceste specificații ale camerelor, sunt similare cu departamentul foto de pe Samsung Galaxy A32 5G.

Au fost informații precedente că Galaxy A33 5G va avea certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf. Conform certificării Bluetooth SIG, Galaxy A33 ca avea funcții de conectivitate precum 5G, LTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.1 și NFC.

Sunt zvonuri despre o lansare în februarie, dar și despre una alături de Galaxy A53 5G și Galaxy A73 5G în primăvară. Așteptăm noi detalii referitoare la acest smartphone în perioada următoare. Fiind un model ieftin, va fi tentant pentru potențialii cumpărători, mai ales că va avea și conectivitate 5G.