Samsung Galaxy A34 certificat de FCC, ar putea debuta în curând

313
Samsung Galaxy A34 certificat de FCC
Sursa foto: via mysmartprice.com

Samsung se pregătește pentru lansarea smartphone-ului Samsung Galaxy A34. La sfârșitul săptămânii trecute, viitorul smartphone din seria Galaxy A a fost depistat în baza de date a Biroului de Standarde Indiene (BIS). Aproape imediat Galaxy A34 5G cu numărul de model SM-A346M a apărut și în baza de date a Comisiei Federale de Comunicații (FCC).

Listarea lui Samsung Galaxy A34 pe site-ul FCC dezvăluie că telefonul va suporta încărcare rapidă de 25W. Tot de pe site-ul FCC am aflat că Samsung Galaxy A34 a folosit în timpul testării încărcătorul cu numărul de model EP-TA800. Acesta este un adaptor cu încărcare USB Tip-C de la Samsung care acceptă o putere de până la 25W cu protocoale USB-PD și PPS. Apariția lui A34 pe FCC dezvăluie, de asemenea, unele dintre caracteristicile de conectivitate ale viitorului telefon.

Samsung Galaxy A34 tot mai aproape de lansare

Anterior, viitorul telefon Galaxy a apărut și pe Geekbench, de unde știm că va avea un procesor MediaTek Dimensity 1080. Sunt informații că Samsung ar putea folosit procesorul propriu Exnos 1380 pe unele piețe. În testarea pe Geekbench, Galaxy A34 a obținut 786 puncte în single-core și 2.294 în multi-core.

Știm deja că Galaxy A34 va veni cu un nou raport de aspect de 19,5: 9, la fel ca Samsung Galaxy S22. Destul de recent au apărut mai multe randările de design ale Samsung Galaxy A34. Randările scurse dezvăluie că telefonul va avea un afișaj Super AMOLED tip Infinity-U cu o diagonală de 6,5 inch (16,51 centimetri). Diagonala nu este sigură în acest moment, poate fi de 6,6 inch. Ecranul va avea rata de actualizare de 90Hz cu o rezoluție Full HD+. Telefonul este fabricat în India la Noida.

Noida este un oraș satelit al capitalei New Delhi. Noida este prescurtarea de la New Okhla Industrial Development Authority. Este considerat cel mai verde oraș din India cu ~50% acoperire verde. Microsoft și Arm Holdings mai au unități aici.

Telefonul va oferi o configurație de cameră triplă la spate, inclusiv una principală de 48MP. Camerele spate vor fi plasate individual pe capacul spate, la fel cum au telefoanele emblematice. Frontal, pentru selfie și apeluri video, telefonul va avea o cameră de 13 megapixeli. Știm că Galaxy A34 va fi disponibil în patru opțiuni de culoare (negru, alb, albastru, piersică) și va fi echipat cu o baterie de 5.000 mAh.

Nu știm data lansării, dar sunt mai multe informații că poate apărea în orice moment, potrivit MySmartPrice. Certificarea Federal Communications Commission arată că un telefon este gata pentru lansare. Nu știm nici prețul, probabil la nivelul lui Samsung Galaxy A33, nici despre disponibilitate.