Samsung Galaxy A34: primele randări și specificații

449
Samsung Galaxy A34 primele randari si specificatii
Sursa foto: giznext.com

Se pare că Samsung a început să lucreze la câteva telefoane noi din seria Galaxy A pentru anul viitor. Samsung Galaxy A34 este cel mai recent model care se alătură acestei liste. Am publicat anterior randări cu Samsung Galaxy A14 ​​care dezvăluie designul acestui viitor smartphone. Acum, avem primele fotografii cu Galalaxy A34, dar și unele specificații.

Randările provin de la site-ul Giznext, care a făcut echipă cu @Onleaks pentru acestea. Fotografiile cu Samsung Galaxy 34 arată limbajul de design al următoarei serii Galaxy A din toate unghiurile. Ca o primă schimbare, vedem un design cu cadru plat pe un telefon Samsung cu buget redus. Cu toate acestea, receptorul păstrează în continuare unele curbe la margini și nu este un cadru complet plat.

În față, Samsung Galaxy A34, precum Samsung Galaxy A14, are o crestătură în formă de strop de apă în cădere (ecran Samsung Infinity-U) pentru camera selfie. Ramele sunt relative drepte, făcând mai mult loc pentru un spațiu suplimentar pe ecranul Infinity-U. Bărbia este puțin mai groasă în comparație cu ramele celelalte, dar nu este la fel de mare ca modelele din generația anterioară.

Samsung Galaxy A34 cu trei camere poziționate vertical la spate

Vorbind despre elementele de design, partea dreaptă a telefonului Samsung Galaxy A34 include atât butoanele de volum, cât și tasta de pornire. Se pare că butonul de pornire va avea scanerul fizic de amprentă integrat pentru biometrie. În partea de jos, se poate vedea portul USB Tip-C împreună cu o mufă de căști de 3,5 mm și un microfon. Tăvița pentru cartela SIM este poziționată în partea de sus.

USB-C este un tip de conector prin care se pot transmite atât informații, cât și alimentare cu energie electrică. USB-C este un conector reversibil, indiferent de orientarea pe care este introdus cablul, acesta se va conecta.

Aceste randări au confirmat o singură opțiune de culoare neagră. Cu toate acestea, Samsung va lansa și alte variante de culoare, presupunem că vor fi destul de multe cum face Samsung de obicei la telefoanele din partea inferioară a seriei Galaxy A. Capacul din spate apare în gradient. De asemenea, trei camere  sunt plasate vertical în stânga sus spate împreună cu blițul LED. Marca Samsung este inscripționată în partea de jos.

Pe baza informațiilor furnizate de @Onleaks, Samsung Galaxy A34 va avea dimensiuni de 161,3×77,7×8,2 mm. Ecranul Infinity-U are diagonala de 6,5 inch (16,52 cm), cu toate acestea nu știm rezoluția și nici dacă va fi un display Super AMOLED cum are Samsung Galaxy A33 5G. Apropo, nu știm nici dacă acest model va veni cu suport 5G sau doar 4G.

Cronologia lansării Galaxy A34 este un mister. Deoarece acest telefon este relativ nou în zvonuri, este puțin probabil să debuteze în acest an. Ne așteptăm ca Samsung să lanseze pe Galaxy A34 eventual în prima jumătate a anului 2023. În ceea ce privește prețul, acesta este necunoscut în acest moment, dar speculăm un preț puțin mai mare decât Galaxy A33 5G.