Samsung Galaxy A14, au apărut detaliile despre baterie și camere

455
Samsung Galaxy A14
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung are o mulțime de smartphone-uri pe piața de gamă medie, iar acestea sunt unele dintre cele mai populare dispozitive ale sale. Am urmărit zvonurile despre viitorul Samsung Galaxy A14, iar acum avem o noi informații despre acesta. Este vorba despre specificațiile bateriei și ale camerei pentru Galaxy A14.

Seria Samsung Galaxy A cuprinde unele dintre cele mai populare telefoane ale companiei sud-coreene. Anul acesta, Samsung a lansat incredibilul mid-ranger Galaxy A53 5G. Este un smartphone ajuns rapid în topul preferințelor utilizatorilor prin prisma raportului calitate preț și al unor funcții frumoase. Dar, Samsung merge mai departe cu gama mid-range și vom prim în curând un model entry-level din seria Galaxy A: Samsung Galaxy A14.

Când se lansează Galaxy A14 ne așteptăm să coste în jur de 230 EUR. Acesta nu este un preț rău pentru un telefon cu un afișaj de 1080p+, baterie mare și o cameră principală performantă. Cu toate acestea, alte specificații ale acestui telefon sunt încă un mister. Va trebui să așteptăm mai multe informații pentru a ne edifica asupra acestui telefon.

Bateria și camera principală pe Samsung Galaxy A14

Destul de recent am primit câteva randări scurse ale acestui telefon. Din fotografii vedem că Galaxy A14 va avea o mufă de 3,5 mm pentru căști și un ecran cu crestătură în formă de U. De asemenea, se pare că acest telefon va avea un spate din sticlă lucioasă. Nu este clar dacă va fi chiar sticlă sau va fi din glasstic.

Privind la departamentul foto, ar putea fi o poveste interesantă. Conform randărilor, se pare că acest telefon va avea fiecare senzor ieșind în afară individual în locul unui modul de camere ușor înălțat. Acest lucru este semnificativ, deoarece așa pot arăta dispozitivele Galaxy S23 pe baza unor informații recente.

Glasstic este practic un material plastic. Numele „Glasstic” este o combinație între cuvintele „glass” (sticlă) şi “plastic”. A fost obținut dintr-o combinație de diferite materiale plastice și sticlă pentru o mai mare rezistență.

Conform celei mai recente informații, via AndroidHeadlines, Samsung Galaxy A14 va avea o baterie cu numărul de model EB-BA146ABY. Bateria va avea o capacitate de 4.900mAh. Cel mai probabil telefonul va fi promovat ca având o baterie de 5.000 mAh. Nu ar fi o mare surpriză dacă acest telefon vine cu o baterie de 5000 mAh. Multe dispozitive de gamă medie vin cu o baterie atât de mare.

În ceea ce privește camera, zvonurile arată că acest telefon are o cameră principală de 50 de megapixeli. Ar putea fi același senzor pe care l-a folosit Samsung pentru Galaxy A13. Nu știm prea multe despre celelalte camere, din păcate, dar cel mai probabil vor fi trei pe spate. De asemenea, nu știm ce va folosi Samsung pentru camera frontală, dar se pare că va fi una de 13MP.