Galaxy A40 a primit certificarea FCC, are un ecran de 5,7 inch

892

Samsung Galaxy A40, care a fost recent listat pe site-ul Samsung UK și avem certitudinea că va veni în Europa. Acum acest smartphone a primit certificarea FCC – Comisia Federală de Comunicații din Statele Unite. De obicei această certificare sugerează că respectivul smartphone sau dispozitiv este foarte aproape de lansare.

Viitorul smartphone Galaxy A40, a primit recent și certificarea Bluetooth SIG (Bluetooth Special Interest Group) și certificarea Wi-Fi Alliance. Cu toate actele la zi certificat și vaccinat, Galaxy A40 este gata să dea piept cu viața. Telefonul smartphone a fost văzut pe site-ul web al comisiei americane FCC cu numărul de model SM-A405FN / DS. Certificarea FCC nu ne spune prea multe despre modelul A40 decât dimensiunile acestuia și caracteristicile de conectivitate wireless.

Galaxy A40 cu procesor Exynos 7904, 4 GB de RAM și stocare de 64 GB

Documentele FCC privind Galaxy A40 arată că smartphone-ul are dimensiunile 144,3 x 69,1 mm, potrivit MySmartPrice. În plus față de dimensiunile fizice ale modelului Galaxy A40, FCC arată, de asemenea, că va avea o diagonală de 14,47 mm sau 5,7 inch. Ne așteptam ca Galaxy A40 să aibă un display Infinity-U de 6,4 inch, cum au Galaxy A30 și A50. Acest lucru pare puțin cam ciudat, deoarece chiar și mezinul seriei, Galaxy A10 are un display de 6,2 inch. Dar, nu ne îndoim de datele prezentate de FCC. Se pare că Galaxy A40 va fi destinat utilizatorilor care sunt mai interesați de utilizarea confortabilă cu o singură mână, decât de un ecran mare.

ANT+ este un protocol wireless pentru monitorizarea datelor senzorilor. Monitorizează frecvența cardiacă sau presiunea pneurilor pentru biciclete, controlul sistemelor precum iluminatul interior sau televizorul. ANT+ este proiectat și întreținut de Alianța ANT+, care este gestionată de ANT Wireless, o divizie deținută de Garmin.

Opțiunile de conectare pe Galaxy A40 includ Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, Bluetooth 5.0 Low Energy și ANT+, conform GSM Arena. Samsung Galaxy A30 și A50 sunt dotate cu USB de tip C, deci este sigur că A40 va avea și el acest conector, potrivit MySmartprice.

Despre celelalte specificații știm doar din zvonurile anterioare. Astfel A40 poate avea un procesor Exynos 7904, 4 GB de memorie RAM și 64 GB stocare internă. Memoria poate fi extinsă până la 512 GB cu card microSD. În ceea ce privește software-ul, ne așteptăm ca telefonul să fie livrat împreună cu One UI și Android Pie.

Conform informațiilor Galaxy A40 va costa în jur de 250 € în cea mai mare parte a Europei. Acest smartphone va ajunge și în România iar prețul va fi în jurul acestei valori.