Samsung Galaxy A41 primește actualizarea la One UI 2.5

679
Samsung Galaxy A41 primeste actualizarea la One UI 2 5
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Vara trecută, Samsung a prezentat interfața One UI 2.5 în același timp cu seria Galaxy Note 20. Conform anunțului inițial, actualizarea la interfața One UI 2.5 va ajunge și la o mână de alte telefoane de top. Între timp, însă, Galaxy A51 și Galaxy A71 au primit și ele noua versiune a interfeței Samsung. Și acum se lansează pe Samsung Galaxy A41.

Compania aduce acum actualizarea One UI 2.5 și la smartphone-ul Samsung Galaxy A41. Actualizarea care ocupă un spațiu de memorie de peste 950MB este acum disponibilă sub forma versiunii de firmware A415FXXU1BTK5. Cu actualizarea One UI 2.5 vine și un patch de securitate mai nou – cel din luna noiembrie 2020. Puteți instala noul software peste câteva zile și în România.

Mai multe îmbunătățiri la Galaxy A41 cu One UI 2.5

Actualizarea aduce cu sine multe din punctele cunoscute și prezentate de noi despre această interfață. Samsung Galaxy A41 primește cu noua interfață noile caracteristici Wi-Fi – informații de calitate din rețele, solicitare de parolă de la persoanele de contact din aceeași rețea – și asistență pentru autocolante Bitmoji pe Always on Display. Tastatura primește un aspect mai nou, inclusiv funcții de căutare care vă permit să căutați direct pe YouTube, printre altele. Conform GalaxyClub, aplicația Mesaje va primi noi funcții de urgență și, nu în ultimul rând, performanța camerei se va îmbunătăți.

Este indicat ca bateria să fie încărcată minimum 50% atunci când instalați noua interfață Samsung One UI 2.5. Consumul de energie în orele sau zilele după actualizare poate fi puțin mai mare decât în ​​mod normal. Odată ce sistemul s-a re-optimizat, durata de viață a bateriei va reveni la normal. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy A41 vs Galaxy A51.

Always on Display este o caracteristică a smartphone-ului care afișează informații limitate în timp ce telefonul este în repaus. A fost introdusă pentru prima dată de Nokia în 2009 pe Nokia N86. Funcția Always On Display consumă ~3% din baterie.

A41 va primi în vară Android 11 și One UI 3

Actualizarea One UI 2.5 va fi distribuită prin OTA și va fi disponibilă pe toate variantele A41 vândute în România. Veți primi automat o notificare imediat ce actualizarea pentru Samsung Galaxy A41 este disponibilă pentru dispozitivul dvs. Puteți să verificați și manual, prin Setări -> Actualizare software -> iar dacă este deja disponibilă apăsați Descărcați și instalați.

Apropo: One UI 2.5 este în cele din urmă doar „stația intermediară” pe drumul către Samsung One UI 3. Aceasta va veni și pe Galaxy A41 mai târziu în acest an odată cu actualizarea la Android 11. Samsung însuși spune că va actualiza dispozitivul cu noul sistem de operare până în iunie. Până atunci, ne așteptăm la multe, sau cel puțin două actualizări de securitate.