Galaxy A41 actualizat: îmbunătățiri la scanerul din ecran și multe altele

966
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Samsung Galaxy A41 a fost lansat de compania sud-coreeană alături de Galaxy A71 5G și Galaxy A51 5G în luna mai. Este un smartphone interesant, foarte bun, un urmaș al telefonului Galaxy A40. Acum, Samsung a lansat o actualizare aduce multe îmbunătățiri la noul Galaxy A41. Cel mai important, smartphone-ul primește primește un nou patch de securitate și funcționarea senzorului de amprentă a fost îmbunătățită.

La doar o lună de la prima actualizare, Samsung Galaxy A41 primește acum a doua actualizare de firmware. Și asta, în timp ce dispozitivul va fi actualizat oficial doar la fiecare trei luni, prin prisma seriei din care face parte. Referitor la actualizarea de securitate, aceasta nu a fost chiar actuală pe Galaxy A41. Prin urmare, o nouă actualizare este binevenită.

O actualizare de 346 MB pe Galaxy A41

Actualizarea este destul de mare, ocupă un spațiu de memorie de 346 MB, conform GalaxyClub. Aceasta aduce la Samsung Galaxy A41 versiunea de firmware A415FXXU1ATF1. Cel mai probabil nu va fi patch-ul de securitate din iulie, dar cel din iunie sigur. Asta înseamnă că dispozitivul primește și actualizarea din mai cu corecția pentru „eroarea Qmage”. Această eroare a făcut ca unele telefoane Samsung să fie vulnerabile de ani de zile, deși această problemă a fost observată doar anul acesta.

Actualizarea oferă, de asemenea, „o mai bună stabilitate” aplicației pentru camere foto. În plus, funcționarea senzorului de amprentă pe afișaj este îmbunătățită. Chiar dacă utilizatorii au fost mulțumiți de modul cum funcționează scanerul de amprente in-display pe A41, loc de mai bine există întotdeauna. Vedeți o comparație între Galaxy A41 și Galaxy A51 pe iLoveSamsung.

Qmage a fost o problemă cu gestionarea imaginilor din telefon de către o anumită parte a sistemului de operare Android, doar în combinație cu software-ul Samsung. Qmage putea fi exploatată de părți rău intenționate, fără ca utilizatorul să poată să facă ceva.

Actualizarea pentru Samsung Galaxy A41 a fost lansată de câteva zile în mai multe țări. Este disponibilă deja în Italia, Belgia, Olanda și Franța. Am scris de mai multe ori, prima dată actualizarea va ajunge la smartphone-urile care nu sunt blocate în rețea.

Imediat ce Samsung Galaxy A41 „află” că a primit actualizarea, veți fi automat notificat. Puteți să verificați dacă ați primit actualizarea dacă accesați Setări -> Actualizare software -> apoi atingeți  Descărcare și instalare. Smartphone-ul va avea grijă să găsească actualizarea și să vă ofere toate informațiile necesare. Nu uitați să aveți telefonul cuplat la o rețea Wi-Fi și un procent de minim 50% din baterie.