Samsung Galaxy A41: Certificarea Bluetooth confirmă lansarea iminentă

732
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Samsung pare să lucreze la lansarea unui nou smartphone de gamă medie, denumit Samsung Galaxy A41. Presupusul dispozitiv a fost prins rulând pe site-ul bazei de date Geekbench acum câteva luni, dar până acum numele său nu a fost confirmat. Este fără doar și poate urmașul excelentului smartphone mid-range Samsung Galaxy A40.

În cele din urmă, după apariția pe site-ului de certificare Bluetooth SIG, numele Samsung Galaxy A41 a fost confirmat. De asemenea, certificarea Bluetooth sugerează Galaxy A41 ar putea fi lansat în curând. Acum aruncăm o privire la ceea ce știm până acum despre telefonul Samsung Galaxy A41.

Iată ce știm despre Galaxy A41 până acum!

După cum se vede în imaginea de certificare Bluetooth, telefonul Samsung Galaxy A41 va veni cu două numere de model. SM-A415F_DSM și SM-A415F_DSN sunt acestea. Termenul „DS” indică faptul că Galaxy A41 va fi un model dual-SIM. În afară de nume și confirmarea capacității dual-SIM, certificarea Bluetooth nu ne spune altceva.

Acestea fiind spuse, listarea anterioară pe site-ul de referință Geekbench a dezvăluit deja câteva specificațiile cheie ale dispozitivului. Pe platforma de testare Geekbench, Samsung Galaxy A41 a reușit să obțină 1.684 la testul cu un singur nucleu și 5.043 la testul multi-core.

Codul PIN – Personal Identification Number. Este un cod numeric (4-12 cifre), are caracter confidențial și este introdus pentru accesarea unui sistem sau serviciu de către un utilizator. În 2006, James Goodfellow, inventatorul codului PIN, a primit premiul Order of the British Empire pentru acest lucru.

Samsung Galaxy A41 va fi alimentat de un procesor MediaTek Helio P65 de 1,7 GHz octa-core. Acesta va fi asociat cu 4GB RAM. Lansat în martie anul trecut, înaintașul său Samsung Galaxy A40 a avut 64GB de stocare și am putea regăsi această cantitate și pe Galaxy A41. În departamentul de software, A41 va rula Android 10 cu One UI 2.0. Are un scaner de amprente pe spate pentru deblocare și sigur un cod PIN și model pe ecran pentru un plus de securitate.

Galaxy A40 are un ecran Super AMOLED cu diagonala de 5,9 inch și posibil ca această diagonală să mai crească puțin pe Galaxy A41. Conform informațiilor precedente, dimensiunile smartphone-ului sunt de 150x70x7,9mm sau 8,9mm în zona modulului foto. Galaxy A40 are două camere la spate (16+5MP) și una frontal de 25MP. Conform MySmartPrice, Galaxy A41 va avea o cameră în plus la spate. Nu se cunosc momentan capacitățile acestor trei camere sunt doar speculații.