Smartphone-ul Samsung Galaxy A41 va fi disponibil și în Europa

1125
Sursa Foto: phonearena.com

Compania Samsung a lansat telefonul Galaxy A41 luna trecută, dar acesta este disponibil deocamdată numai în Japonia. Din fericire, compania sud-coreeană și-a propus să-l aducă și în alte țări, până la urmă. Iar Europa este una din aceste zone, așa că A41 va ajunge și în România. Dacă sunteți în căutarea unui smartphone Android decent și nu doriți să spargeți o bancă pentru acest lucru, încă puțin și puteți cumpăra un Samsung Galaxy A41.

Samsung Galaxy A41 este o îmbunătățire evidentă față de Samsung Galaxy A40 de anul trecut. Acum avem trei camere pe partea din spate, în timp ce scanerul de amprente de acolo și-a făcut drum pe față, sub ecran. Are un ecran mai mare și un procesor de la o altă companie.

Samsung Galaxy A41 certificat IP68, cu rezistență mare la apă și praf

Samsung Galaxy A41 este echipat cu un ecran Infinity-U de 6,1 inch, Super AMOLED, cu o rezoluție de 2.400 x 1.080 pixeli. Are un raport de aspect de 20: 9. Un lucru interesant, față de un procesor Samsung Exynos 7904 existent pe Galaxy A40, aici avem un procesor Helio P65 de la MediaTek.

În primul rând, acesta este un smartphone rezistent la apă și praf, datorită certificării IP68. De asemenea, vine cu Android 10 la bord și o baterie decentă. Pe lângă noul procesor MediaTek avem pe A41 și 4GB de memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare extensibil. Mai important, Samsung Galaxy A41 are și o configurație triplă a camerei pe spate. Avem o cameră principală cu unghi larg de 48MP (f/2,0), una cu unghi ultra-larg de 8MP (f/2,2) și 123° și un senzor de 5 megapixeli (f/2,4) pentru efecte bokeh. Capacitatea bateriei de pe Samsung Galaxy A41 este de 3.500mAh și are încărcare rapidă de 15W.

Albastru este una din culorile primare alături de verde și roșu. Sondajele din SUA și Europa arată că albastrul este culoarea asociată cel mai frecvent cu armonia, fidelitatea, încrederea, distanța, infinitul, imaginația, frigul și, uneori, tristețea.

Smartphone-ul Samsung Galaxy A41 va fi disponibil în trei culori: negru, albastru și alb, cu un model pe spate numit Prism Crush. În ceea ce privește prețul, Samsung a anunțat că A41 va fi disponibil pentru achiziție în Marea Britanie pentru 270 de lire sterline. Conform PhoneArena, în Germania A41 va fi disponibil pentru 300 de euro, preț care va fi probabil și în România.

Galaxy A41 este de așteptat să ajungă pe rafturile din Europa cândva în luna mai, deci probabil cam la o lună de acum încolo. Tot atunci îl așteptăm să fie disponibil și în România.