Galaxy A50 primește actualizarea de securitate din august 2021

382
Galaxy A50 primeste actualizarea de securitate din august 2021
Sursa Foto: SamMobile.com

Galaxy A50 este cel mai recent smartphone Samsung care primește actualizarea de securitate din august 2021. Smartphone-ul, lansat acum doi ani cu Android 9 Pie și interfața One UI, rulează în prezent pe Android 11 și One UI 3.1 primește acum cel recent patch de securitate. Noua actualizare a fost lansată în prezent pe diferite piețe din America de Sud.

Samsung a lansat o nouă actualizare de software pentru Galaxy A50 în Argentina, Bolivia, Chile, Columbia și Republica Dominicană. Din aceeași zonă mai primesc actualizarea și Ecuador, Mexic, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico și Uruguay. Ne așteptăm ca în perioada următoare această actualizare să fie lansată și în Europa. Actualizarea conține versiunea de firmware A505GUBS9CUH1 și include patch-ul de securitate din august 2021. Conform SamMobile, actualizarea remediază 40 de probleme de confidențialitate și vulnerabilități de securitate.

Actualizarea de securitate din august lansată pentru Galaxy A50

Samsung a trecut de la început pe Galaxy A50 în programul său lunar de actualizare a securității. Dar în curând smartphone-ul lansat în februarie 2019 ar putea fi trecut la actualizări trimestriale. Telefonul a primit deja două actualizări majore ale sistemului de operare Android (Android 10 și Android 11) și este posibil să nu mai primească o altă actualizare majoră în viitor. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră pentru acest excelent smartphone mid-range!

Galaxy A50 are un ecran cu diagonala de 6,4 inch (16,26 cm) și rezoluția 1080 x 2340 pixeli. Procesorul Samsung Exynos 9610 este la bord însoțit de 4 / 6GB de RAM și 64 / 128GB stocare. Are trei camere la spate 25 + 8 + 5MP și o camera selfie de 25MP. Are o baterie de 4.000mAh cu încărcare rapidă de 15W.

Încărcarea rapidă – Quick Charge este un protocol de încărcare a bateriei dezvoltat de Qualcomm, utilizat pentru încărcarea prin USB. Prima versiune a standardului a fost dezvoltată de Qualcomm în 2013.

Dacă sunteți utilizator de Samsung Galaxy A50 pe oricare dintre piețele menționate mai sus, este posibil să fi primit deja o notificare cu privire la noua actualizare. Dacă nu ați primit noua actualizare, puteți verifica manual navigând la Setări » Actualizare software și atingând Descărcare și instalare.