Samsung Galaxy A50 primește actualizarea la Android 11

988
Samsung Galaxy A50 primeste actualizarea la Android 11
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Mai devreme decât era de așteptat, Samsung va începe actualizarea Android 11 pentru Galaxy A50. În 2019, Samsung Galaxy A50 a fost unul dintre cele mai bine vândute telefoane Samsung. Prin urmare, în 2021 va fi unul dintre cele mai utilizate telefoane ale companiei. Actualizarea lui Galaxy A50 cu Android 11 și interfața Samsung One UI 3.1 trebuia să ajungă în luna mai, dar a început deja în India.

GalaxyClub scrie că noua versiune de firmware A505FDDU7CUBC pentru Galaxy A50 este acum disponibilă pentru descărcare. Actualizarea One UI 3.1 bazată pe Android 11 include patch-ul de securitate din martie și are aproape 1,9GB. Actualizarea aduce modificări vizuale importante care implică ecranul de pornire și panoul rapid. Au fost incluse și îmbunătățiri de performanță, care vor ajuta aplicațiile să ruleze mai repede și să reducă consumul bateriei.

Samsung Galaxy A50 primește Android 11 înainte de data promisă

Mai multe actualizări Samsung au început cu aproape două luni înainte de data promisă, deși nu mai este chiar o surpriză. Actualizarea la Android 11 a modelului Samsung Galaxy A50 chiar era așteptată cu nerăbdare de mulți utilizatori. Galaxy A50 este un smartphone excelent și foarte bine vândut de Samsung. La urma urmei, mai multe dispozitive Galaxy au primit upgrade-ul mult mai devreme decât programarea inițială Samsung.

Noua actualizare de software se va extinde treptat în mai multe țări, așa cum se întâmplă în cazul actualizărilor prin OTA. Momentul acestei lansări este cu cel puțin o lună întreagă înainte de momentul în era prevăzută inițial. Trebuia să întâmple în aprilie, dar Samsung accelerează în mod clar lucrurile.

Software se referă la programe pentru calculatoare și telefoane incluzând procedurile lor de aplicare care comandă telefonului cum să lucreze. Hardware-ul și software-ul se completează reciproc și nici unul dintre ele nu poate fi utilizat pe cont propriu.

Deoarece modelul Samsung Galaxy A50 indian (SM-A505F) nu este exact la fel ca și versiunea europeană dispozitivului (SM-A505FN), nu credem că acest firmware va ajunge și pe modelele din România. Sigur va fi ușor modificat, astfel este posibil ca lansarea în Europa să nu înceapă imediat. În orice caz este foarte aproape. Deci sunt șanse să o vedem în Europa înainte de sfârșitul lunii martie. Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru la Galaxy A50!

Puteți verifica dacă actualizarea este deja disponibilă accesând Setări » Actualizare software » și dacă este, accesați Descărcați și instalați.

Samsung Galaxy A50s, pe de altă parte, a început și el să primească Android 11 și One UI 3.1. Acesta primește versiunea A507FNXXU5DUB6 însoțită de patch-ul de securitate din martie 2021. Momentan această actualizare a fost lansată în Vietnam.